123 456 7890

Torstaina 13. helmikuuta klo 17.00, potkaistaan käyntiin historian viides KOMIA-turnaus.

Toista kertaa kunnollisena kilpailuna järjestettävän turnauksen avauspäivänä nähdään heti välieräottelut, kun neljän joukkueen kilpailun avausottelussa kohtaavat Suomen U21 maajoukkue ja Catalonia XI. Päivän toisessa välierässä klo 19.30, kohtaavat isäntäjoukkue SJK ja Viron mestari FC Levadia.
Voittajat etenevät lauantai-iltana pelattavaan finaaliin ja häviäjät kohtaavat toisensa pronssiottelussa aiemmin samana päivänä. Jos ottelut päättyvät tasan, pelataan rangaistuspotkukilpailu kerrasta poikki-menetelmällä.

Wallsport Areenalle on joukkueiden lisäksi tulossa Suomen jalkapalloilun tunnettuja henkilöitä kaikkialta maasta ja paikalla on myös useita muita VIP-vieraita kotimaasta sekä ulkomailta. Kun mukaan lisätään liuta urheilutoimittajia, on Seinäjoki ja V KOMIA-turnaus tämän viikon kuumimpia puheenaiheita Suomifutiksessa.

Ovet aukeavat tuntia ennen ottelun alkua ja Wallsportin pub palvelee siitä alkaen janoisia asiakkaita yläkerrassa, kahvilan laittaessa tarjolle parastaan alakerrassa.

Viime vuonna ottelut myytiin loppuun viimeistään päivän toisessa ottelussa, joten kannattaa olla nytkin ajoissa paikalla, että ehtii mukaan tunnelmaan.

Tervetuloa viihtymään huippufutiksen pariin V KOMIA-turnaukseen, Seinäjoen Wallsport Areenalle!

Wallsportissa on pöytä katettuna huippufutiksella

Päivä aloitetaan Suomi – Espanja kohtaamisella

Ensimäisessä välierässä kohtaavat Suomen U21 maajoukkue, sekä Espanjan Katalonian alueen huipputaitavista ja kaikenikäisistä pelaajista koottu Catalonia XI.

Viidentoista pelaajan Catalonia XI koostuu pelaajista, joilla kaikilla on kokemusta Espanjan La Ligan suurseurojen reserveistä tai vähintään Espanjan kolmannen sarjatason otteluista. Osalla on jopa kokemusta La Liga seurojen edustusjoukkueista. Suomessa joukkueen pelaajat ovat antamassa näyttöjä suomalaisseuroille, sekä muille Pohjoismaiden alueilla toimiville kykyjenetsijöille.

Suomen U21 Maajoukkue kokoontui Seinäjoelle jo maanantaina ja aloitti viikon mittaisen leirin uuden päävalmentajansa, Tommi Kautosen johdolla. Joukkueen mukana on myös A-maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen.

Suomen nimekkäimpiin pelaajiin kuuluva, HJK:n keskikenttäpelaaja Nikolai Alho, ei lähde tässä vaiheessa keskittymään espanjalaisvastustajan tekemisiin.

Meillä on mukana paljon uusia jätkiä ja lähdetään ajamaan omaa peliä kuntoon, kertoo Alho Huuhkaja TV:n haastattelussa Seinäjoelta.

Samoilla linjoilla on myös valmentaja Tommi Kautonen.

Koitamme sisäistää pelitaktiikkaa. Tarkoitushan on yhtenäistää pelitapa A-maajoukkueen kanssa. Katsotaan tuloksen mukaan sitten lauantaita, kommentoi Kautonen Huuhkaja TV:lle.

Seinäjokelaisittain mielenkiinto Suomen maajoukkueessa kiinnittyy SJK sopimuspelaajiin, Felipe Aspegreniin ja Ville Viljalaan, jotka molemmat kutsuttiin mukaan edustamaan Suomea. Joukkueessa pelaa myös viime viikolla SJK paidassa näyttöjä antanut Jesper Brechtel.

Katalonialaisjoukkueesta taaas jokainen pelaaja on potentiaalinen tulevaisuuden SJK pelaaja, sillä Kerho pyrkii löytämään heidän riveistään vahvistuksia tulevaisuutta varten.

Huippumielenkiintoinen ottelu, Suomi U21 vs. Catalonia XI, torstaina 13.2. klo 17.00, Seinäjoen Wallsport Areenalla.

IV KOMIA-turnauksessa, viime talvena, Suomi U21 maajoukkueen Nikolai Alho vastaili kysymyksiin myös Epstorilla.

FC Levadia ensimmäistä kertaa Seinäjoella

Viron menestyksekkäimpiin seuroihin kuuluva, sekä viime kaudella kahdeksannen Viron Mestaruutensa voittanut FC Levadia Tallinna, osallistuu KOMIA-turnaukseen ensimmäistä kertaa.
Samalla kohtaaminen SJK:n kanssa on ensimmäinen.

Levadian Seinäjoelle saapuvassa joukkueessa on mukana useampi Viron Maajoukkuepelaaja, mm. hyökkääjä Artur Rättel, toppari Artjom Arjunin ja lähes sadan maajoukkueottelun Aleksandr Dimitrijev.
Joukkueen valmentaja Marko Kristal on niin ikään entinen maajoukkuepelaaja, sekä Viron A-maajoukkueen päävalmentaja.

Seinäjoelle FC Levadia tulee kovassa iskussa, sillä talven aikana pelatuista viidestä harjoitusottelusta se on voittanut neljä, yhteismaalisuhteella 8-3.
Joukkue pelaa varsin perinteisellä 4-4-2 ryhmityksellä, jossa on nopeat laiturit sekä fyysisesti vahvat keskikenttämiehet. Joukkueesta löytyy myös suomalaisväriä, sillä Suomen U19 maajoukkueen Jere Aallikko pelaa Levadian keskikentällä.

Joukkueen viime kauden paras pelaaja ja eniten maaleja iskenyt Rimo Hunt, siirtyi juuri viime viikolla Kazakstanin pääsarjaan, käytyään ensin testissä mm. Puolassa.

SJK:lle tuttu nuori hyökkääjälupaus Marten Saarlas, joka kävi viime talvena Seinäjoella näytillä, ei myöskään ole enää Levadian miehistössä, sillä hän siirtyy näillä näkymin pelaamaan Viron pääsarjassa pelaavan FC Infonetin paitaan.

FC Levadia tulee Seinäjoelle KOMIA -turnaukseen valmistautumaan tuleviin Mestareiden Liigakarsintoihin, joten SJK pääsee heti kovaan kansainväliseen testiin tallinnalaisten kanssa.

SJK maalivahti Mihkel Aksalu tuntee Levadian hyvin, sillä valmentaja Kristal oli hänen valmentajansa Viron maajoukkueessa, sekä FC Florassa. Myös joukkueen maalivahtivalmentaja on Aksalun pitkäaikainen maajoukkueen MV-valmentaja.

Liigacupissa sivussa olleita pelimiehiä jälleen mukana

SJK:n ryhmään tulee muutamia muutoksia viime viikon Liigacup-otteluiden jälkeen. Maalivahti Mihkel Aksalu huilasi tappiollisessa VPS pelissä viime viikonloppuna, mutta hän tekee paluun tolppien väliin maanmiehiään vastaan torstaina. Samoin vaimonsa tukena synnytyksessä Liigacupin ottelun aikaan ollut hyökkääjä Toni Lehtinen palaa kokoonpanoon.
Loukkaantumisista puolestaan on toipunut puolustajakolmikko, Matti Lähitie, Pavle Milosavljevic ja Richie Dorman, jotka kaikki nähdään myös mukana torstaina.

Koska maalivahti Ville Viljala ja Felipe Aspegren pelaavat koko turnauksen ajan Suomi U21 maajoukkueen mukana, saatetaan vaihtopenkillä nähdä vuoden tauon jälkeen, viime vuoden IV KOMIA -turnauksessa pahasti loukkaantunut maalivahti Luis Fernando. Myös SJK:n testipelaajana ollut Jesper Brechtel siirtyi Suomen Pikkuhuuhkajien mukaan. Serbitoppari Zeljko Savic jatkaa näyttöjen antamista SJK:n valmennusjohdolle.

Loukkaantumisten takia sivussa on edelleen espanjalaistaituri Josu, sekä oman kylän pojat Jyri Hietaharju ja Timo Rauhala.

Viime vuonna SJK eteni koko turnauksen loppuotteluun ja tavoitteena on tietenkin tällä kertaa laittaa siitä vielä paremmaksi ja napata pokaali kotiin. SJK lähtee FC Levadiaa vastaan parhaalla mahdollisella kokoonpanolla, mutta koska viikon sisään pelataan kaksi ottelua ja viime viikollakin pelattiin kaksi, nähdään varmasti paljon vaihtoja ja eniten kuormitetuille pelaajille koitetaan saada myös palautumisaikaa riittävästi.

SJK – FC Levadia torstaina 13.2. klo 19.30 Wallsport Areenalla.

Juhliiko SJK kotihallissaan tällä viikolla?

Molemmat ottelut televisioidaan suorana netissä

Media-alan erikoisfirma Great Play televisioi kaikki avauspäivän ottelut suorina TV-tason HD-lähetyksinä, kolmella kameralla kuvattuna sekä selostettuna.

Yksittäisen ottelun (hinta 7 euroa) tilausohjeet saat tästä linkistä: LIVE Streaming

Lipunmyynti

Ennakkoliput myynnissä Wallsport Areenalla, SJK Kausikortilla saa kaikista ennakkolipuista -20% alennusta.
Lisäksi liput myynnissä normaalihinnoin Wallsport Areenan ovella.

Päivälippu 25 ?
Lapset alle 16 vuotta, opiskelijat, eläkeläiset ja varusmiehet 12.50 ?
Lapset alle 8 vuotta ja sotaveteraanit ilmaiseksi

Turnauslippu 45
?Lapset alle 16 vuotta, opiskelija, eläkeläiset ja varusmiehet 22,50 ?
Oikeuttaa sisäänpääsyyn jokaisena päivänä.

VIP Päivälippu 60 ?
sis. paikan terassikatsomosta, buffetpöydän sekä kolme juomalippua.

Myös SJK:n toinen Viron maajoukkuepelaaja Gert Kams, pääsee toivottamaan maanmiehensä tervetulleeksi torstaina.


SJK TV