123 456 7890

SJK:n nettisivuille pääsee jatkossa entistä helpommalla ja nopeammalla SJK.fi -osoitteella. Tähän asti SJK on käyttänyt perustamisvuotta mukana kaikissa sähköposti- ja nettiosoitteissaan, kun domain-nimi SJK on ollut rekisteröitynä Seinäjoen kaupungin käyttöön. Seinäjoen kaupunki luopuu nyt osoitteesta SJK:n hyväksi ja SJK saa käyttöönsä oman lyhennenimensä kaikkiin osoitteisiinsa.

Uusi osoite on tietenkin selkeämpi ja helpompi muistaa. Se toimii myös markkinoinnillisesti entistä iskevämmin ja tässä muodossahan se olisi pitänyt olla jo alusta alkaen. Kiitos Seinäjoen kaupungille, joka suostui luopumaan osoitteesta meidän hyväksemme, kommentoi SJK:n toimitusjohtaja Teemu Virtanen.

SJK.fi -osoite tulee käyttöön maanantaina 13.11. klo 12.00. Osoitteen muutoksen jälkeen sivuille pääsee edelleen vanhalla osoitteella, mutta osoitteen muutos lyhyempään SJK.fi -muotoon aiheuttaa joitain muutoksia.

Kaikki SJK:n sähköpostiosoitteet vaihtuu uuteen muotoon ja ihmiset seurassa saa kiinni jatkossa etunimi.sukunimi@sjk.fi osoitteella. Löydät kaikki SJK:n yhteystiedot SJK:n sivuilta.

Verkkokauppa vaihtaa www.sjk.fi/verkkokauppa -muotoon ja luonnollisesti kaikki nettisivujen sisältö saa eteensä lyhyemmän SJK.fi -liitteen. SJK:n verkkokauppaan pääset tästä linkistä.

SJK:n verkkokaupasta löydät kaikki SJK:n fanituotteet, kausikortit ja otteluliput. Kausikortit kaudelle 2018 on jo myynnissä, joten varmista paikkasi tulevalle kaudelle samantien SJK:n verkkokaupasta.

Fanituotteet ja kausikortit saat myös SJK Shopista OmaSp Stadionilta. Shop on auki arkisin klo 9-16.

Osoitteen muutos voi vaikuttaa käyttäjien selaimen välimuistiin,
joten jos sivu ei näy heti, kannattaa päivittää sivu muutamaan kertaan.