123 456 7890

SJK kiinnitti joukkueen staffiin roppakaupalla paikallista kokemusta ja SJK-sydäntä, kun Pekka Lehtisestä tehtiin joukkueenjohtaja ja Luis Fernando aloittaa maalivahtivalmentajana.

Pekka Lehtinen

Helsingissä syntynyt, mutta Seinäjoen jalkapallossa elämäntyönsä tehnyt 58-vuotias Pekka Lehtinen, ottaa hoitaakseen SJK:n joukkueenjohtajan tehtävät. Tähän asti Lehtinen on ollut koko SJK:n historian ajan joukkueen huoltajana ja isähahmona. Hän on tehnyt jo aiemminkin joukkueen hallinnollisia tehtäviä, ja hoitanut muun muassa pelaajien siirto- ja vakuutusasioita. Hän on työskennellyt seurassa täysipäiväisenä vuodesta 2011 lähtien.

Lehtinen tuntee seuran sekä joukkueen läpikotaisin ja hänet tuntee kaikki Seinäjoen jalkapalloa seuraavat ihmiset. Ennen SJK:ta Pekka Lehtinen työskenteli TP-Seinäjoen seuramiehenä ja edustusjoukkueen huoltajana.

SJK:n päävalmentaja Sixten Boström tuntee Lehtisen jo pitkältä ajalta ja miehet ovat kotoisin samasta korttelista Helsingistä. Lehtisen siirtyessä joukkueenjohjaksi, SJK tulee kiinnittämään huoltajaksi lähipäivinä uusia vahvistuksia.

Luis Fernando

SJK:n maalivahtivalmentajana aloittaa suomalaistunut brasilialainen Luis ”Luffe” Fernando. 37-vuotias Luis Fernando aloitti uransa maalivahtina kotimaassaan Brasiliassa, mistä hän siirtyi Seinäjoen Sepsi-78:n paitaan kaudelle 2006. Hän teki välittömästi suuren vaikutuksen seinäjokelaisiin ja löysi myöhemmin vaimonsakin Seinäjoelta.

Ura jatkui Helsingin FC Viikinkien paidassa Veikkausliigassa ja Ykkösessä kausilla 2007 – 2010. Hän palasi Seinäjoelle ja SJK:n maalinsuulle kaudeksi 2011. Ura otti kuitenkin takapakkia ikävässä loukkaantumisessa Seinäjoella pelatussa KOMIA-turnauksessa 2013. Sääri katkesi kahdesta paikkaa ja edessä oli yli vuoden kestänyt kuntoutus. Kuntoutuksen aikana hän aloitti maalivahti- ja juniorivalmennuksessa SJK-junioreissa sekä pelasi myöhemmin vielä SJK:n reservijoukkueessa.

Hän teki vielä paluun SJK:n paitaan Veikkausliigassa kaudella 2014 kotiottelussa FC Lahtea vastaan ja korvasi alkulämmöissä loukkaantuneen Mihkel Aksalun. Luis Fernando pitää edelleen hallussaan SJK:n yhden kauden nollapeliennätystä kaudelta 2011, jolloin hän piti maalinsa koskemattomana 16 sarjaottelussa, sekä kahdessa Cupin pelissä. Hän on edelleen erinomaisessa pelikunnossa ja on tarvittaessa käytettävissä myös maalivahtina.

SJK kohtaa seuraavaksi Suomen Cupissa FC Hongan ja välieräottelu pelataan 1.-2.4. Espoossa. SJK tiedottaa ottelun tarkan peliajan heti kun se on saatu sovittua Hongan kanssa. Suomen Cupin finaali pelataan joka tapauksessa Seinäjoen OmaSp Stadionilla syyskuussa.