123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon edustusjoukkueen uudet pelaajakuvat ja -pelaajakortit on nyt päivitetty omaan osioonsa.
Kuvissa tietenkin päällä SJK:n uusi peliasu kaudelle 2013, jota käyttää edustuksen lisäksi myös Kerho 07 ja SJK U19 joukkueet.

Pelaajien pelinumerot on jatkossa myös juoksevat, eli jokaista numeroa löytyy vain yksi kutakin. Edustusjoukkueelle on varattu numerot 1-35, Kerho 07:lle 35-50 ja U19 joukkueelle siitä ylöspäin. Ainoastaan Kerho 07:n Mikael Muurimäki on poikkeus, sillä hän pelaa jatkossa numerolla 55.

Kaikista kolmesta joukkueesta tulee omat pelaajakorttinsa ja viikonlopun aikana perustetaan sivuille vielä historia / tilasto sivut, jonne tulee kaikki tärkeimmät ennätykset, pelimäärät sekä muut tiedot.

Uudet kuvat ja pelaajakortit löydät TÄSTÄ.

Uusi SJK joukkuekuva kaudelle 2013

SJK Mobiilipalvelu starttaa ensi viikolla

Ensi viikolla avataan myös SJK Mobiilipalvelu, jonka luo yhteistyössä SJK mediatiimin kanssa mainostoimisto BSTR.

Palvelu kehitetään toimimaan kotiottelutapahtuman tukena ja mobiilipalvelusta tulee löytymään kaikki samat tiedot, kuin nettisivuiltakin ja lisäksi sinne tulee interaktiiviisia palveluita, kuten parhaan pelajaan äänestys, jonka tulos saadaan peleihin tulevalle skriinille pelin loputtua.

Lisäksi palvelusta tulee eräänlainen sähköinen otteluohjelma, jonne tulee entistä enemmän ajantasalla olevaa tietoa käynnissä olevasta ottelusta.

Paperisen käsiohjelman lisäksi palvelu auttaa löytämään lisää infoa pelaajista ja kyseessä olevasta ottelusta.

Sosiaalinen media haltuun

SJK on ollut alusta alkaen Suomifutiksen yksi edelläkävijöistä internetin sosiaalisen median saralla. SJK:n kannattajaryhmä Klopit, aloitti ensimmäisenä otteluiden liveseurannan Twitter palvelussa ja SJK oli ensimmäisinä seuroina mukana Facebookissa. Myös Kloppien Youtube-kanava toimii SJK videoiden jakopalveluna.

Ensimmäinen Facebook sivusto keräsi nopeassa ajassa yli tuhat seuraajaa, mutta Facebookin sääntöjen muuttuessa, tuo vanha sivusto jouduttiin sulkemaan ja työ alkoi alusta. Nyt SJK:ta seuraa Facebookissa yli 1700 ihmistä ja sivusto tavoittaa viikottain kymmeniätuhansia ihmisiä. Virallisen Facebook sivun lisäksi myös SJK Kannattajilla on siellä omat sivustonsa.

Twitterin suhteen SJK on toiminut kaiken aikaa yhteistyössä Kloppien twittertilin kanssa ja toimii myös jatkossakin. Alunperin KOMIA-turnausta varten perustettu twittertili muutettiin nyt kuitenkin viralliseksi SJK twittertiliksi ja siten pääset seuraamaan uusimpia SJK uutisia Facebookin lisäksi myös Twitterissä. Liveseurantoja hoitaa jatkossakin Kloppien erinomainen Twitter palvelu.

Viimeisimpänä aluevaltauksenat on Instagram kuvien jakopalvelu, joka toimii älypuhelimissa ja taulutietokoneissa ja on varsinkin nuoremman käyttäjäkunnan parissa noussut huippusuosituksi.

Instagram tiliä päivittää SJK mediatiimin lisäksi SJK pelaajat, joten sen kautta on luvassa kuvia pelireissuilta, bussimatkoilta ja harjoituksista. Parhaita kuvia jaetaan välillä myös Facebookin ja Twitterinkin kautta, ja parhaillaan selvitetään mahdollisuutta hyödyntää palvelua interaktiviisesti käyttäjien sekä peleihin tulevan skriinin kanssa.

Edelleen tärkeimpänä SJK tiedon lähteenä, näiden kaikkien palveluiden jälkeen, toimii kuitenkin SJK nettisivut, joilta löydät aina ajantasalla olevaa tietoa ja nimenomaan virallisen tiedon. Kaikki muut palvelut vain lähentävät seuraa ja sen kannattajia sekä toimivat toisiaan tukien.

SJK Facebook löytyy osoitteesta: www.facebook.com/SJK07
SJK Twitter löytyy osoitteesta: www.twitter.com/SJK07fi
SJK Instagram löytyy käyttäjänimellä @sjk07 ja netin kautta kuvavirtaa voi seurata täältä: web.stagram.com/n/sjk07/