123 456 7890

Peräti viisi SJK:n sopimuspelaajaa lähtee Suomen maajoukkueen mukana Abu Dhabiin, jossa se kohtaa Ruotsin ja Islannin harjoitusottelussa. Mukaan lähtee myös kaksi viime kaudella joukkueessa pelannutta pelaajaa.

SJK:n puolustajista matkaan lähtee Timo Tahvanainen, sekä uudet sopimuspelaajat Jarkko Hurme ja Tapio Heikkilä. Tahvanaiselle maajoukkuekutsu on uran ensimmäinen. Abu Dhabiin lähtee myös viime vuonna debyyttinsä maajoukkueessa tehnyt Johannes Laaksonen, sekä urallaan aiemmin Suomea kolmessa pelissä edustanut Mehmet Hetemaj.

Myös SJK:ssa viime kaudella pelanneet hyökkääjät, Roope Riski ja Ruotsin pääsarjaan siirtynyt Akseli Pelvas ovat mukana joukkueessa.

Koko SJK-väki onnittelee pelaajia valinnoista. Koskaan aiemmin ei näin montaa SJK-pelaajaa ole ollut maajoukkueen mukana.

Suomi kohtaa Abu Dhabissa ensin Ruotsin sunnuntaina 10.1. klo 16.45 Suomen aikaa ja keskiviikkona 13.1. klo 18.00 Islannin. Suomen päävalmentajana aloittaa Hans Backe.

Timo Tahvanainen joukkueen syleilyssä, maalattuaan HJK:ta vastaan.

SJK aloiti harjoitukset ja valmistautumisen kauteen 2016 tänään maanantaina, kun pelaajat palasivat lomiltaan. Osa maajoukkueen mukaan lähtevistä SJK:n pelaajista sekä mahdollisesti sopimuksettomana testipelaajana mukaan liittyvä Roope Riski, matkustavat maajoukkueen ensimmäisen ottelun jälkeen suoraan SJK:n mukaan Saudi-Arabian leirille Riadiin. Osa liittyy mukaan vasta Suomen maajoukkueen toisen ottelun jälkeen. SJK matkustaa Riadiin 10. tammikuuta ja palaa Suomeen 17. tammikuuta.

SJK:n maalivahtivalmentaja Jori Särkkä, on puolestaan Suomen U18-maajoukkueen mukana Venäjällä Valentin Granatkin -turnauksessa. Särkkä palaa Suomeen 13. tammikuuta ja osallistuu SJK:n Suomeen jäävien pelaajien ja virkaatekevänä valmentajana toimivan Jyri Hietaharjun kanssa Porin Kotijoukkue-turnaukseen. Turnaus pelataan 15.-16. tammikuuta Porin Karhuhallissa. SJK:n junioripitoinen ryhmä kohtaa turnauksessa perjantaina FC Lahden ja lauantaina ottelutuloksista riippuen joko Ilveksen tai FC Jazzin.