123 456 7890

SJK:n urheilutoimenjohtaja Janne Kotamäki kommentoi SJK:n pelaajatilannetta ja -rekrytointia SJK TV:n tuoreimmassa jaksossa.

SJK TV haastatteli Kotamäkeä torstaiaamupäivällä, kun oli juuri varmistunut Juhani Ojalan myynti Ruotsin pääsarjaan, sekä kuultu ensimmäiset arviot Matej Hradeckyn ikävästä loukkaanutumisesta. Talven aikana SJK on ollut pelaajamarkkinoilla maltillinen ja sisään tulleita pelaajia on omien nuorten lisäksi Ykkösen parhaana pelaajana viime kaudella palkittu hyökkääjä Aristote Mboma, Tshekin pääsarjasta Suomeen palannut Tomas Hradecky ja nuori superlupaus Ville Tikkanen, joka siirtyi Seinäjoelle Oulusta.

Pelaajamäärää tulemme vielä kasvattamaan, mutta se ketä meillä tällä hetkellä on, niin siihen olemme tyytyväisiä. Meillä on sen osalta hyvä tilanne. Mutta korvaajia lähtijöille tarvitaan ja puolustuksessa on kenties se kaikkein akuutein tilanne. Meillä on kuitenkin tällä hetkellä tarjouksia sisällä muutamille hyville toppareille, kertoo Janne Kotamäki SJK TV:lle.

Haluamme tehdä pelaajavalinnat hyvin tarkasti, että saamme varmasti oikeat pelaajat. Me emme ole siinä ihan aina onnistuneet, mutta olemme tänä vuonna satsanneet erityisesti pelaajatarkkailuun paljon. Haluamme tietää tasan tarkkaan millainen pelaaja meille on on tulossa, ainakin niin hyvin kuin se vain on mahdollista, korostaa Kotamäki.

Meille tulee hyvä joukkue tällä kaudella ja uskomme että taistelemme mestaruudesta, Kotamäki päättää.

SJK kohtaa lauantaina Suomen Cupin lohkovaiheen ottelussa FC Jazzin ja ottelu pelataan Porin Karhuhallissa klo 18:30 alkaen. SJK Twitter seuraa paikanpäältä tapahtumia ja raportit luettavissa ottelusta lauantai-iltana. Otteluennakon voit lukea tästä linkistä. Suomen Cupissa SJK kohtaa vielä 1.3. kotiottelussa Vaasan Palloseuran ja tuo ottelu pyritään pelaamaan OmaSp Stadionilla, jos säät ovat sen suhteen suotuisat. SJK tulee tiedottamaan pelipaikasta ensi viikon aikana. SJK matkustaa maaliskuun alkupuolella harjoitusleirille Espanjaan ja pelaa Marbella Football Centerissä kaksi kansainvälistä harjoitusottelua 7. ja 11. maaliskuuta. Mahdollisesti SJK pelaa myös kansainvälisen harjoitusottelun Seinäjoella leirin jälkeen.

Tästä katsomaan SJK TV:n jaksoa ja urheilutoimenjohtaja Janne Kotamäen haastattelua.