123 456 7890

SJK saa UEFA Europa League -karsintojen 1.kierrokselle vastaansa islantilaisen KR Reykjavikin. Jos SJK voitttaa KR Reykjavikin kaksiosaisessa otteluparissa, saisi se toisella kierroksella vastaansa voittajan otteluparista Maccabi Tel Aviv (Israel) vs. KF Tirana (Albania).

UEFA Europa League -karsinnan ensimmäisen kierroksen ensimmäinen osaottelu pelataan Islannissa ensi viikon torstaina 29.6. ja toinen osa Seinäjoella torstaina 6.7. Alunperin arvonnassa ottelupari oli toisinpäin, mutta SJK ja KR Reykjavik neuvotteli siihen siirron ja UEFA hyväksyi sen myöhään maanantai-iltana.

Vastustaja KR Reykjavik on Islannin vanhin jalkapalloseura, sekä maan menestyneimpiä. Viime kaudella joukkue sijoittui sarjassa kolmanneksi ja tällä hetkellä se on sarjassa kymmenentenä, kun seitsemän ottelua on pelattu. Joukkueessa pelaa viisi tanskalaista ammattilaista, mutta kaikki muut pelaajat ovat islantilaisia. Joukkueen valmentajana on Willum Thor Thorsson.

Jos SJK kaataa KR Reykjavikin, mahdollinen toisen kierroksen ottelupari aloitettaisiin vieraissa 13.7. ja Seinäjoella pelattaisiin siten torstaina 20.7.

Kausikortit eivät oikeuta sisäänpääsyyn Euro-otteluihin, mutta kausikortin omistajilla on etuosto- oikeus lippuihin 20.6.2017 saakka, ennen yleistä myyntiä. Ennakkoliput tulevat yleiseen ensimmäisen kierroksen toiseen osaotteluun tulee myyntiin 21.6.2017.