123 456 7890

SJK U19 onnistui nappaamaan pisteen ikäluokan hallitsevalta Suomen Mestari JJK:lta, joka havittelee myös tällä kaudella tuota titteliä ja on sarjassa toisena. JJK meni ensin johtoon hiukan kyseenalaisella rangaistuspotkulla, mutta lopulta toisella puoliajalla SJK U19 onnistui tasoittamaan ottelun loppuhetkillä. Ja paikkoja oli vielä voittaakin ottelu, mutta piste tyydyttää varmasti koko joukkuetta.

JJK U19 – SJK U19 1-1 (1-1)
1-0 27 min Matti Kohonen rp.
1-1 82 min Matti Rajala

Jälleen nuorella ryhmällä matkassa ollut SJK U19 aloitti ottelun hiukan altavastaajana, mutta pääsi kokoajan ottelun edetessä paremmin peliin mukaan.

Puolen tunnin pelin kohdalla kuitenkin JJK:n pelaaja kaatui melko heppoisesti rangaistusalueella ja tuomarin mielestä tilanteessa oli myös rike, joten pallo laitettiin pilkulle. JJK:n Matti Kohonen pallon taakse, mistä mies upottaa sen verkkoon ja 1-0 lukemat taululle.

Noissa luvuissa mentiin myös tauolle.

Toisella puoliajalla SJK onnistui prässäämään JJK:n pelinrakentelun minimiin ja jopa hallitsemaan ottelua. Molemmilla oli kuitenkin omat tilanteensa ja varsinkin JJK:n Aram Hasanzada oli vikkelänä laidassaan hankala pideltävä SJK:n puolustukselle. Puolustus kuitenkin hoiti kaikki tilanteet, eikä muutamaa erikoistilannetta lukuunottamatta JJK päässyt lähelle SJK maalia.

Lopulta pienen painostusjakson jälkeen SJK onnistuu murtamaan kuparisen, kun Tuomas Rintamäki pääsee irti laidasta ja keskittää maalille, jossa JJK:n isokokoinen maalivahti ei saa liimattua palloa ja ensimmäisenä tilanteeseen ehtivä Matti Rajala tällää irtopallon verkkoon. Tilanne 1-1, kun peli on jo viimeisellä kymmenminuuttisella.

Tuon jälkeen SJK:lla oli vielä paikat siirtyä pelissä johtoonkin, mutta JJK puolustus ja maalivahti hoitaa tilanteet.

SJK leirissä oltiin varsin tyytyväisiä kuitenkin pisteeseen, sillä kahdesta aiemmasta joukkueiden kohtaamisesta ei ole pisteen pistettä saatu ja maajoukkuemiehiä vilisevä JJK on ollut varsin ylivoimainen.

Nuoret pelimiehet ovat saaneet arvokasta kokemusta, mutta nyt pieni hengähdystauko tulee kaikille tarpeeseen.

U19 SM-Sarja jatkuu SJK:n osalta vasta reilun viikon päästä lauantaina, 17.8. klo 14.00, kun Seinäjoelle tulee kylään Pallokerho Keski-Uusimaa.

SJK U19: Paavo Valakari, Elias Ahde, Panu Leppä (63′ Matti Rajala), Joonas Sundman, Antti Palomäki, Arttu Aromaa, Aleksi Leppänen, Jaakko Vihanta (61′ Genc Temaj), Janne Tuohisaari, Tuomas Rintamäki (83′ Iiro Kiviluoma) ja Valtteri Leppänen (79′ Matias Kangas)