123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue kohtaa SM-sarjassa tiistaina 4.6. OLS:n ja ottelu pelataan Seinäjoella, Prunttimäen jalkapalloviheriöillä klo 19.00 alkaen.

Prunttimäessä pelataan samana päivänä myös Energialiigan juniorisarjoja, joten alunperin klo 18.30 pelattavaksi merkitty ottelu siirtyi puolella tunnilla eteenpäin.

SJK tarjoaa Energialiigan pelien kunniaksi tähän otteluun myös kaikille ilmaisen sisäänpääsyn ja kahvilapalveluita pyörittää SJK-Juniorit.

Tervetuloa Prunttimäkeen viettämään futisiltaa vaikka koko perheen voimin.

OLS on jo tuttu vastus

SJK ja OLS pelasivat samassa U19 SM-karsintasarjan lohkossa ja kohtasivat talven aikana toisensa kahdesti.

Molemmat joukkueet voittivat toisensa vierasotteluissa, kun ensin SJK haki Oulusta 1-0 voiton ja jälkimmäisessä ottelussa OLS oli vahvempi 0-3 luvuin.

OLS voitti tuon Pohjoisen karsintalohkon ja joukkueen kirkkaimpana tähtenä loisti mm. Matias Ojala, jota pidetään yhtenä Suomen kenttien lupaavimpana juniorina.

Ojalaa tuskin nähdään SM-sarjassa OLS:n paidassa, sillä mies pelaa avausmiehistössä AC Oulun Ykkösen joukkueessa ja häntä on viety kovaa vauhtia myös ulkomaille.

OLS onkin tässä varsinaisessa SM-sarjassa ollut matkassa huomattavasti erilaisella miehityksellä kuin karsinnassa, eikä se ole vielä onnistunut voittamaan ainuttakaan ottelua. Pisteitäkin se on saanut kasaan vasta kaksi, joilla se pitää tällä hetkellä kahdeksan joukkueen sarjan viimeistä sijaa. SJK löytyy sijalta 5.

SM-sarjassa ei kuitenkaan helppoja pelejä ole kenellekään, kun kuka vaan voi voittaa kenet tahansa. OLS:llakin on varmasti huomenna mukana muutama AC Oulunkin riveissä pelaava pelaaja ja tuttua vastustajaa vastaan tulevat voiton tavoittelu mielessä.

Kerho 07:n pelaajat sivussa

Vakiona Kakkosessa Kerho 07:n riveissä pelaavat pelaajat eivät todennäköisesti ole mukana huomisessa ottelussa. Muuten kaikki pelaajat ovat pelikunnossa, eikä pelikieltojakaan ole.

Myöskään SJK U19 ei ole vielä voittoa SM-sarjassa saalistanut, mutta sen sijaan tasapelejä on tullut jo neljä. Nyt olisi paikka kotikentällä näyttää mihin joukkue parhaimmillaan pystyy ja napata voitto OLS:sta. Toisaalta SJK on esittänyt kyllä pelillisesti erittäinkin hyviä otteita, mutta vielä ei työnteosta ole palkintoa tullut.

SJK U19 – OLS U19 tiistaina 4.6. klo 19.00 Prunttimäen viheriöllä.
Peliin on ilmainen sisäänpääsy kaikille.