123 456 7890

A-nuorten SM-sarja päättyi lauantain kotiottelulla Wallsport Areenassa. SJK U19 oli saanut vastaansa TPS:n, joka oli ennen päätöskierrosta vielä neljäntenä. TPS tarvitsi voiton saadakseen mitalin ja SJK:lle oli vain mainetta ja kunniaa tarjolla. Tämä asetelma myös näkyi ja jopa liigamiehiä mukanaan Seinäjoelle tuonut TPS vei ottelua miten tahtoi. SJK U19 puolestaan antoi jälleen peliaikaa nuoremmille pelimiehille ja vähemmälle peliajalle jääneille. Valmennusvastuunkin tässä pelissä hoiti edustusjoukkueen valmennusryhmän Chris Cleaver, jolle peli oli samalla osa A-valmentajakoulutusta. Vielä ensimmäisellä puoliajalla SJK onnistui pitämään TPS:ää pinteessä, mutta toisella puoliajalla jalka alkoi jo painaa ja TPS meni menojaan.

SJK U19 – TPS U19 0-5 (0-1)
0-1 xx min
0-2 xx min
0-3 xx min
0-4 xx min
0-5 xx min

Ottelun jälkeen Wallsportissa alkoi TPS:n pronssijuhlat. Kulta meni Kuopion Palloseuralle ja hopeaa nappasi HJK. Vielä ennen päätöskierrosta toisena ollut FC Inter tipahti tasapelin myötä neljänneksi.

Mitalit TPS:lle jakoi Palloliiton Vaasan Piirijohtaja Jukka Rautakorpi ja SJK:n puheenjohtaja Raimo Sarajärvi.

SJK U19 joukkueen kausi päättyi tähän otteluun. Se jatkaa ensi talvena SM-karsintasarjassa, kuten kaikki muutkin SM-sarjajoukkueet.

SJK U19: Konsta Rintala MV, Martti Uusitalo, Arttu Aromaa, Iiro Kiviluoma, Aatu Kujanpää, Patrik Ahola, Niko Laaksonen, Niko Hietaharju, Matias Kangas, Matti Lähde ja Joonas Lepistö

Vaihdossa: Aleksi Leppänen, Jaakko Vihanta, Nicolas Kotamäki ja Teemu Kukila

TPS U19 saa SM-pronssimitalit Raimo Sarajärveltä ja Jukka Rautakorvelta