123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue matkaa huomenna Poriin, FC Jazzin vieraaksi.

SJK U19 on aloittanut SM-sarjan kahdella tasapelillä, ensin PKKU:n vieraana ja sitten kotikentällä kivikovaa TPS:n joukkuetta vastaan.

Helppoja vastuksia ei tietenkään vastaan ole tulossa, kun Suomen Mestaruudesta pelataan ja kova peli on luvassa jälleen Porissakin.

Edit: Ottelu on siirretty pelattavaksi Luvian kentällä ja se alkaa puolituntia myöhemmin kuin alunperin on ilmoittettu, klo 19.30.
Julkisten ja hyvinvointialojen liiton JHL:n aloittama kolme päiväinen lakko Itä-Porin kunnossapidon ulkoistamista ja kilpailuttamista vastaan koskee myo?s urheiluväkeä. Lakko sulkee harrastuspaikat Porissa. Näin ottelun pelaaminen Herralahden kentällä on estetty lakkovahdein.

FC Jazzilla maalinteko-ongelmia

Vastustaja FC Jazz selvitti tiensä SM-sarjaan, kaatamalla FC Hongan jatkokarsinnoissa, mutta voittaja selvisi vasta rangaistuspotkukilpailussa. Sitä ennen joukkueet tahkosivat kaksi maalitonta tasapeliä ja vielä 2 x 15 minuutin jatko-ottelun päälle.
Alkulohkoissa FC Jazz oli Länsilohkon toinen, viime viikolla Seinäjoella vierailleen Turun Palloseuran jälkeen.

Ennen jatkokarsintojakaan ei joukkue maaleilla mässäillyt, sillä edellisen maalin joukkue on tehnyt viimeksi pari kuukautta sitten ja maaliton putki on jo yli 490 minuutin mittainen.

Joukkueen mukana on kuitenkin Kakkosessa, seuran edustuksessa, pelaavia tulevaisuuden pelimiehiä ja vaikka maaleja ei olisi syntynytkään, on puolustukin ollut joukkueella rautaa.

SJK täydessä iskussa.

Tällä viikolla ei Kerho 07:n pelitkään ole haittaamassa, joten SJK U19 saanee jalkeille parhaan mahdollisen kokoonpanon, kun pääosin Kakkosta pelanneet Jesse Sarajärvi, Veli-Pekka Pajula, Joona Lautamaja ja Aleksi Ahde ovat tarvittaessa käytettävissä.

Edellisessä ottelussa TPS:ää vastaan joukkue nousi hienosti tappioasemasta johtoon, mutta ihan loppuun asti ei hyvä vire kantanut ja TPS sai tasoitettua vielä vähän ennen loppua. Näin avausvoitto SM-sarjassa jäi odottamaan tulevia otteluita ja toivottavasti semmoinen saadaan aikaan nyt Porissa.

U19 SM-sarjaa; FC Jazz – SJK keskiviikkona 15.5. klo 19.30, Luvialla.