123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue matkustaa Kemiin ja siellä sunnuntaina Junkohallissa pelattavaan SM-karsinnan sarja-avaukseen. Vastaan asettuu Tornion TP-47.

– Me pelasimme jo viime kesänä TP-47:aa vastaan ja ne oli kovia pelejä. TP-47 tekee yhteistyötä Kemin joukkueiden kanssa, joten he saavat isolta alueelta varmasti kovan joukkueen kasaan nytkin, arvioi vastustajaa SJK U19 päävalmentaja Max Peltonen.

– Tärkeintä on että saamme sarjassa paljon kovia ja tiukkoja pelejä, semmoisia jotka kehittää meidän pelaajia eteenpäin. Se on meillä ykköstavoitteena. Tietysti SM-sarjassa niitä varmasti tulee, joten sinne on tavoite päästä, mutta ei se mikään itseisarvo ole, kunhan vain saadaan kehittäviä matseja ympäri vuoden. Pelaajien kehitys on siis tärkeintä, valottaa tavoitteita Peltonen.

– Meillä on hyvä joukkue ja ehjä treenikausi takana. Flunssa-aalto vähän verottaa, mutta saamme sarja-avaukseen hyvän porukan kasaan, vain Tuomas Lähdesmäki ja Aleksi Ahde on varmuudella sivussa, jatkaa Peltonen.

U19 SM-Karsinnan Pohjoislohkon sarja-avaus TP-47 – SJK, Kemin Junkohallissa sunnuntaina 20. tammikuuta klo 16.00.

SJK U19 joukkueen Joona Lautamaja pallontavoittelussa viime vuoden Regions Cup Finaalissa.

U19 SM-karsintasarja pelataan kaksinkertaisena sarjana neljässä viiden joukkueen lohkossa. Lohkoihinsa sijoille 1-4 sijoittuneet arvotaan pelaamaan kaksiosaiset karsintapelit eri lohkojen joukkueiden kanssa niin, että lohkoykköset kohtaavat lohkoneloset, ja toiselle sijalle päätyneet kohtaavat kolmannelle sijalle päätyneet joukkueet.
Pohjoislohkon muut joukkueet OLS (Oulu), VIFK (Vaasa), VPS-j (Vaasa) ja TP-47 (Tornio).
Karsintojen voittajat pelaavat kesällä varsinaisessa SM-sarjassa ja häviäjät puolestaan Ykkösessä. Myös viidenneksi lohkossaan jäänyt pelaa Ykkösessä.

SJK U19 joukkuetta valmentaa Max Peltonen ja Jorma Tuohisaari. Joukkueenjohtajana toimii Jarmo Tervasmäki ja huoltajana Kari Hietamäki. Joukkue treenaa yhdessa Kakkoseen valmistautuvan Kerho 07:n kanssa.