123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue matkustaa lauantaina 6.7. Vantaalle, missä se kohtaa SM-sarjaottelussa PK-35:n juniorit.

Joukkueiden aiempi kohtaaminen Seinäjoella päättyi 2-2 tasatulokseen ja siinä ottelussa SJK nousi tasapeliin 0-2 tappioasemasta toisen puoliajan loistavalla esityksellä.

SJK on tällä hetkellä SM-sarjassa kuudentena, kahden pisteen päässä pelin enemmän pelanneen FC Jazzin takana. PK-35 Vantaan taas pitää sarjan viimeistä sijaa.

PK-35 Vantaa / VJS

Lauantain isäntäjoukkue on itseasiassa yhdistelmäjoukkue kahdesta vantaalaisesta junioriseurasta, PK-35 Vantaasta ja Vantaan Jalkapalloseurasta.

Alkulohkoissa Vantaalaiset sijoittuivat mainiosti toiseksi, jättäen taakseen FC Hongan, HJK:n ja FC Espoon. Vain PK-Keski-Uusimaa oli heitä parempi talvella.

Jatkokarsinnoissa se kohtasi kivikovan TP-47:n ja onnistui voittamaan kaksiosaisen otteluparin vierasmaalisäännöllä.

Varsinainen sarja ei joukkueelta ole sitten sujunutkaan yhtä mallikkaasti, vaan se pitää viimeistä sijaa, ilman ainoatakaan voittoa ja kasassa on vain kaksi pistettä.
Sinänsä sillä ei ole merkitystä, sillä se tärkein, eli paikka ensi vuoden karsintasarjaan on jo hallussa.

SJK:n kokoonpano vielä arvoitus

SJK U19 joukkueen pelaajista ainakin viisi pelaa torstaina Kerho 07:n paidassa Kakkosessa, joten vielä ei voi tarkkaan sanoa ketä näistä on mukana lauantaina.

Myös edustusjoukkue pelaa lauantaina oman kotipelinsä, joten junioreita saatetaan nostaa mukaan myös siihen peliin.

Kerho 07:lla on kuitenkin seuraava ottelu vasta viikon päästä, joten oletuksena on että torstaina mukana olevista pelaajista ainakin osa on varmuudella mukana Vantaalla.

Loukkaantumisen johdosta sivussa on Niko Laaksonen, joka on ollut jo pitkään sivussa ja reilu viikko sitten loukkaantuneen Joona Ala-Hukkalan polvi ei vielä kestä pelaamista. Pelikieltoja ei ole.

U19 SM-sarjaa PK-35 Vantaa – SJK U19 lauantaina 6.7. klo 15.00, Myyrmäen Ylänurmella, Vantaalla.