123 456 7890

SJK U19 kohtaa torstaina 8.8. klo 18.30 Jyväskylässä U19 SM-sarjassa hallitsevan mestarin JJK:n.

Joukkueiden kohtaaminen on jo kolmas tällä kaudella ja kaksi aiempaa on mennyt selvästi JJK:n nimiin.

SJK kuitenkin voitti viime lauantaina hienosti vierasottelunsa OLS:a vastaan ja se tulos antoi uskoa omaan tekemiseen jatkossa, joten pisteitä lähdetään Jyväskylästä hakemaan tietenkin.

JJK haluaa kärkipaikalle

Jyväskylän Jalkapalloklubin U19 joukkue on tällä hetkellä sarjassa toisena, vain pisteen erolla sitä johtavaan Turun Palloseuraan. Takana olevaan FC Kaarinaan on eroa kaksi pistettä.
JJK on tällä hetkellä hallitseva ikäluokan mestari ja tietenkin Jyväskylässä haluttaisiin uusia tuo suoritus myös tänä vuonna.

JJK vieraili Seinäjoella vain noin reilu viikko sitten ja tuolloin ei SJK:n nuori ryhmä onnistunut estämään maaleja 0-3 lukemin päättyneessä ottelussa, mutta muuten peli oli tuloksesta huolimatta huomattavasti tasaisempi.
Joukkueiden aiempi kohtaaminen Jyväskylässä päättyi niin ikään JJK:n voittoon ja tuolloin luvut oli 3-1 isäntäjoukkueelle.
Molemmissa kohtaamisissa maalannut Janne Kuhmonen on joukkueen paras maalintekijä ja hän on onnistunut sarjassa jo seitsemän kertaa.

JJK:ssa vilisee myös maajoukkuepelaajia useammassakin ikäluokassa ja ainakin Eero Tamminen, sekä maalivahti Ville Viljala ovat molemmat U19 ikäluokan maajoukkueen vakionimiä. Nuorimmat pelimiehet ovat parhaillaan U17 maajoukkueen mukana Englantia vastaan.

SJK matkaan jälleen nuorella ryhmällä

SJK U19 on pelannut viime aikoina melko nuorella ryhmällä SM-sarjaa, sillä osa vanhemmista pelaajista on armeijassa ja osa pelaa säännöllisestä Kakkosen pohjoislohkossa Kerho 07:n paidassa.

Nytkin omat haasteensa kokoonpanon muodostamiseen antaa keskiviikkona pelattava Kerho 07:n vieraspeli Kokkolassa, mutta nämä haasteet on käännetty mahdollisuudeksi ja peliaikaa on luvassa parissa viime ottelussa mukana olleille Iiro Kiviluomalle, Matias Kankaalle ja Valtteri Leppäselle.
Ja hyvin nuoremmat pelimiehet ovat mahdollisuuteen myös vastanneet, sillä SJK kaatoi viime lauantaina komeasti OLS:n 0-3 luvuin Oulussa.

Jyväskylään matkustaneekin todennäköisesti melko samanlainen ryhmä kuin oli Oulussa, sillä erotuksella että Jaakko Vihanta ja Joona Ala-Hukkala ovat molemmat kuntoutumassa jälleen täyteen pelikuntoon.

JJK U19 – SJK U19 Torstaina 8.8. Jyväskylässä, Hippoksen nurmella klo 18.30.