123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkueen alkukauden kestänyt tappioton putki U19 SM-sarjassa katkesi FC Kaarinan vieraana.
FC Kaarina onnistui ottelun ensimmäisen vartin hyvällä jaksollaan iskemään tarvittavat kaksi maalia ja vaikka SJK hallitsikin ajoittain ottelua, ei loppukiri riittänyt tällä kertaa nousta enää tasapeliin.

FC Kaarina U19 – SJK U19 2-1 (2-0)
1-0 6 min Juha-Pekka Jääskeläinen
2-0 13 min Ilari Mettälä
2-1 77 min Tuukka Hiltunen

FC Kaarina saa otteluun shokkialun, kun he saivat oikeastaan kahdesta ensimmäisestä hyökkäyksestään maalit. SJK kyllä hallitsi palloa heidän puoliskollaan, mutta vastustaja onnistui iskemään tarvittavat maalit.

FC Kaarinan vetäytyy pelissä alusta alkaen puolustuskannalle ja pallonriiston jälkeen lähtee heti pystyyn pitkä syöttö, missä odottaa iso ja nopea pelaaja jota haetaan.

Ensimmäisellä puoliajalla kaarinalaiset onnistuivat muutamaan kertaan yllättämään vastahyökkäyksillä SJK:n mutta toisella puoliajalla SJK pelaajat jo tiesivät mitä odottaa ja peli oli käytännössä yhtä päätyä. Maalitilanteista huolimatta onnistumisia ei syntynyt. Ei ennenkuin vaihdosta tullut Tuukka Hiltunen iskee kavennuksen 78 minuutillla

Toisella jaksolla vastustaja myös väsyi ja laski linjansa entistä alemmaksi ja tiiviimmäksi, eikä tilaa linjan takaa yksinkertaisesti enää löytynyt. Näin pisteet jäävät Kaarinaan ja SJK:n tappioton putki katkeaa.

Tappiosta huolimatta vastuuvalmentaja Jorma Tuohisaari ei ole huolestunut:

– Meillä ei ole tarkoitustakaan muuttaa omaa pelitapaamme tuloksen johdosta. Pelaamme hyvää pallonhallintapeliä ja tarkoitus on kehittää pelaajia, eikä pelata vain tuloksesta, toteaa Tuohisaari.

SJK U19 isännöi seuraavassa ottelussa Seinäjoen Keskuskentällä PK-35 Vantaata, sunnuntaina 26.5. klo 15.00

SJK U19: Paavo Valakari, Joonas Ala-Hukkala 64′ Panu Leppä), Antti Viita (74′ Tuukka Hiltunen), Roope Takala (46′ Niko Laaksonen), Tuomas Rintamäki, Aleksi Ahde, Tuomas Lähdesmäki, Janne Tuohisaari, Aleksi Leppänen, Antti Palomäki ja Elias Ahde