123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerhon U19 joukkue sai kylmää kyytiä TP-47:lta Kemin Junkohallissa pelatussa U19 SM-karsintasarjan avausottelussa.

TP-47 U19 – SJK U19 4-0 (1-0)
41 min 1-0 TP-47 Joona Veteli
62 min 2-0 TP-47 Artturi Sieppi
63 min 3-0 TP-47 Jaakko Pyyny
90 min 4-0 TP-47 Ville Juvonen

– Ensimmäinen jakso oli varsin fyysinen vääntö, TP-47 oli ehkä hiukan vahvempi, mutta roikuttiin hyvin mukana, kunnes saivat maalin 41 minuutilla. Toinen puoliaika alkoi meiltä todella hyvin. Ensimmäisen vartin aikana meillä oli heti useampikin paikka tasoitukseen, mutta emme saaneet niistä maalia. Tämä sitten kostautui kun nostimme hyökkäystämme aika ylös ja kaveri pääsi yksin läpi iskien 2-0 maalin. Me jatkoimme tietenkin maalin jälkeen avausmaalin saalistamista, mutta TP-47 pääsi heti perään hyödyntämään tilaa ja sai toisen maalin vastahyökkäyksestä. Peli oli käytännössä siinä ohi, kommentoi ottelua SJK U19 päävalmentaja Max Peltonen.

Lisää jobinpostia Kerho sai 83 minuutilla, kun puolustaja Joona Lautamaja loukkaantui kaksinkamppailutilanteessa. Onneksi ei kuitenkaan pahemmin mitä aluksi säikähdettiin, mutta sen verran kuitenkin että varotoimenpiteenä Jarkko Orava tuli Lautamajan tilalle ja meni maaliin, Paavo Valakarin siirtyessä maalista kentälle Joonan paikalle.

Pelin lopussa, erotuomarin antamalla lisäajalla, TP-47 pääsi vielä kaunistelemaan loppunumerot 4-0:aan.

Ennen sarjan alkua TP-47:aa povailtiin yhdeksi lohkon kovimmista ryhmistä, eikä tuo ennustus ainakaan Kerhon epäonneksi näytä olevan väärässä.
Kerhon riveistä puuttui pikku loukkaantumisten takia keskikentän Aleksi Ahde ja Tuomas Lähdesmäki sekä muutama muu peluri, mm. Jesse Sarajärvi ja Roope Takala.

– Ei tässä päätä kannata maahan painaa. Pelin toinen puolisko ennen noita kahta vastaiskumaalia oli varsin hyvää peliä meiltä ja seuraavaasta pelistä lähdemme taas hakemaan voittoa, kannustaa Max Peltonen suojattejaan.

SJK: Paavo Valakari, Tuomas Rintamäki, Joona Lautamaja (83′ Jarkko Orava), Antti Viita, Jaakko Vihanta, Aleksi Leppänen, Janne Tuohisaari (72′ Rait Ojala), Antti Palomäki, Veli-Pekka Pajula, Matti Rajala (60′ Panu Leppä) ja Elias Ahde

SJK U19 pelaa seuraavaksi kotikentällään ja vastaan tulee silloin naapurikaupungin VPS. Ottelu pelataan Wallsport areenalla perjantaina 1.helmikuuta klo 18.00.