123 456 7890

SJK U19 kaatui SM-sarjassa ikäluokkiensa nuoriso maajoukkuemiehiä vilisevälle Turun Palloseuran joukkueelle. Lukemista huolimatta SJK:llakin oli ottelussa omat paikkansa, mutta TPS kuitenkin nousi ensimmäisen puoliajan lopussa ensin maalilla ohi ja lopulta karkumatkalle toisella puoliajalla, SJK:n hakiessa tasoitusosumaa.

TPS U19 – SJK U19 3-1 (2-1)
1-0 4 min Severi Laaksonen
1-1 11 min Roope Takala
2-1 38 min Anton Hirvaskari
3-1 68 min Mikael Lahtivuori

Ottelu pääsi alkamaan noin 10 minuuttia myöhässä, sillä SJK:ta kuljettanut bussi hajosi matkalla ja joukkue ehti juuri ja juuri paikalle kun peli olisi pitänyt aloittaa. Kenties tuo vaikutti ottelun alun hermoiluunkin ja jo neljännellä minuutilla TPS:n Severi Laaksonen vei isännät 1-0 johtoon.

SJK kuitenkin kokosi rivinsä nopeasti ja tasoitti ottelun vähän myöhemmin, kun Roope Takala iski SJK:n tasoihin 11 minuutilla. Hienon tasoituksen jälkeen kuitenkin ehti kulua jälleen vain 8 minuuttia, kun TPS siirtyi harmittavasti uudelleen johtoon ja noilla 2-1 luvuilla mentiin myös tauolle.

Kokonaisuudessaan ensimmäinen puoliaika oli tasainen ja hyökkäykset aaltoilivat päästä pähään, TPS kuitenkin hienoisesti hallitsevana osapuolena ja onnistui paremmin maalipaikoistaan.

Toisella puoliajalla SJK haki tasoitusta vimmatusti ja TPS pääsi iskemään vastahyökkäyksiä puolustuksen taakse. Tilanne pysyi muuttumattomana, eikä SJK enää pystynyt ottelussa yllättämään TPS:n vahvaa puolustusta. Lopulta TPS iski vielä loppuluvut 3-1:een ja pisteet jäi Turkuun.

Tappio oli SJK:lle kauden kolmas ja sarjassa sijoitus on edelleen TPS:n takana viidentenä.
Sarjatauko tulee kuitenkin hyvään paikkaan ja A-juniorit pääsevät viimein lataamaan akkuja. Sarjassa on pelattu otteluita todella hurjalla tahdilla ja osa junioreista pelaa myös joko pääosin tai ainakin osittain Kerho 07:n riveissä Kakkosta.
Tämänkin päivän kokoonpanosta puuttui huomenna Kerho 07:n mukaan matkustavat pelimiehet.

Seuraava U19 SM-Sarja ottelu SJK:lla on siis reilun viikon tauon jälkeen, ennen Juhannusta torstaina 20.6. klo 18.30. Tuo ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä ja vastaan tulee sarjakakkonen FC Kaarina.

SJK U19: Paavo Valakari, Joona Ala-Hukkala (75′ Arttu Aromaa), Antti Viita, Roope Takala, Tuomas Rintamäki, Aleksi Ahde, Aleksi Leppänen (46′ Tuukka Hiltunen), Janne Tuohisaari, Jaakko Vihanta, Tuomas Lähdesmäki ja Elias Ahde (72′ Matti Rajala)