123 456 7890

SJK ja yhteistyökumppani Härmän Liikenne, järjestää yhteistyössä bussikuljetukset ensi viikon sunnuntaina 18.10. klo 14.00 Turussa pelattavaan FC Inter – SJK otteluun.

Ottelusta on tulossa huippukiinnostava, sillä siinä voisi SJK jo teoriassa varmistaa seurahistoriansa ensimmäisen Suomen mestaruuden. Peli on myös kauden toiseksi viimeinen ja kausi päättyy sunnuntaina 25.10. klo 13.00 Seinäjoen Keskuskentällä SJK – FF Jaro ottelussa.

Arviolta Seinäjoelta olisi lähdössä jopa satoja kannattajia omiaan Turkuun tukemaan ja kyselyjä bussimatkan järjestämisestä on tullut paljon. SJK ja yhteistyökumppani Härmän Liikenne tuleekin tarjoamaan otteluun räätälöidyn, ja erittäin edullisen matkan, joka sisältää kuljetusten lisäksi myös pääsylipun peliin. Alustavasti matkaan lähdetään Seinäjoelta noin klo 9.00 aamulla ja pelissä kaikki SJK kannattajat sijoitetaan Veritas Stadionin Olympiakatsomoon, eli pääkatsomoa vastapäätä. Katsomo on katettu ja sinne tulee omat palvelut anniskelualueineen. Interin kanssa on neuvoteltu, että myös omilla kyydeillä peliin matkustavilla ja SJK:n etäkannattajilla, on mahdollisuus ostaa lippuja samaan paikkaan. Seinäjoelle palataan ottelun jälkeen ja arviolta takaisin ollaan klo 21.00 mennessä.

Tarkoitus on, että busseja lähtisi matkaan useampia ja kaikki halukkaat voivat lähteä mukaan reissuun.

Hinnoista, tarkemmista aikatauluista ja matkojen varaamisesta, tulee lisää infoa SJK:n sivuille viimeistään maanantaina 12.10.

Lähde mukaan SJK:n kenties historialliselle bussireissulle.