123 456 7890

Tuovila tulee Kerhon keskikentälle
Seinäjoen Jalkapallokerho tarjoaa kannattajilleen vielä yhden ilonaiheen vanhan vuoden puolelle. Tomi Kärkkäisen valmentaman joukkueen keskikentälle on saatu kokemusta ja taitoa aimo annos lisää aikaisemmin SalPassa, VIFK:ssa, Ruotsissa ja viimeksi FC Hämeenlinnassa pelanneen 26-vuotiaan Miikka Tuovilan liityttyä ryhmään.

Tuovila tulee Seinäjoelle saatuaan kaupungista sopivan työpaikan ja on eittämättä selkeä vahvistus Kakkoseen pelattuaan viime kaudet sarjaporrasta ylempänä.

“Suurin syy Kerhoon tulolleni oli ilman muuta tuttu valmentaja, jonka kanssa olin VIFK:ssa”, sanoo kasvattajaseurassaan, TPS:ssa, 20 liigapeliä tililleen Mika Laurikaisen valmennuksessa saalistanut Tuovila.

Viime kaudella Hämeenlinnassa mies ehti viimeistelemään neljä maalia. Seurasta jäi hyvät muistot, mutta uudet haasteetkin kiehtoivat.

“Yritimme pelata ja pelasimmekin ajoittain tosi hyvää jalkapalloa. Meillä vain oli aika kapea rinki, emmekä sitten olleet ihan niin ylhäällä kuin olisimme toivoneet. Seinäjoesta tai Kerhosta mielikuvia on oikeastaan aika vähän. Sekin toki vaikutti, että myös VIFK:sta tutut Petri Tuomela, Mikko Ylihärsilä ja Ville Ylinen tulevat ryhmään. Sellainen kuva on seurasta muodostunut, että taustajoukoilla on intoa ja isot suunnitelmat tulevaisuutta varten”, kertoo kahdesti Provinssia rockaamassa käynyt turkulainen, joka on valmistumassa tradenomiksi.

“Viimeiset kuukaudet olen tainnut asua autossa. Tässä olen sahannut neljän paikkakunnan väliä, sillä opiskelupaikka on Vaasassa, tyttöystävä Helsingissä, asunto Hämeenlinnassa ja kotikaupunki on Turku”, naurahtaa Tuovila.

Futsal-kauden alussa Tuovila ehti pelata pari ottelua vaasalaisen Ruutupaitojen väreissä, mutta nyt on siitä ollut taukoa pitkien matkojen vuoksi.

Tuovilan sopimuksen myötä Kerholla on kasassa nyt jo ihan mukavat 17 pelaajasopimusta ensi kaudeksi, eli runko on todella mainiosti valmiina 4. tammikuuta alkavaan harjoitusrupeamaan.