123 456 7890

SJK voitti KPV:n harjoitusottelussa OmaSp Stadionilla 3-0 luvuin. Peli aaltoili ysikymppisen aikana, ja molemmilla oli omat hyvät hetkensä, mutta kokonaisuutena SJK oli vahvempi. KPV ei myöskään päässyt vastahyökkäyksistään vetopaikoille ja SJK:n puolustus pelasi ansaitusti nollapelin. SJK:lla sen sijaan oli paikkoja tehdä lisääkin maaleja. Vielä ennen 3.5. alkavaa Veikkausliigaa, SJK kohtaa ensi lauantaina 24.4. klo 16:00 AC Oulun kenraaliharjoituksessa OmaSp Stadionilla. Ottelu näkyy suorana Spiideo-linkkinä.

SJK – KPV 3-0 (2-0)
1-0 27 min Ariel Tuco Ngueukam
2-0 35 min Denys Oliinyk
3-0 66 min Jake Jervis rp.

Ottelun ensimmäinen vartti oli varsin tasainen, joskin SJK piti ennemmän palloa ja loi vaarallisimmat paikat, mitä pidemmälle ottelussa mentiin. Ensimmäisen kerran pallo kävi tolpassa noin 20 minuutin kohdilla.

SJK:n ensimmäinen maali syntyi, kun Denys Oliinyk ja Tuco pelasi hyvän seinän vasemmalla puolella KPV:n boksissa. Pallo tuli takaisin Tucolle ja tämä sijoitti sen komeasti takatolpan kautta sisään, kun kello näytti 27:ttä peliminuuttia. SJK:n toinen maali syntyi edellisen syöttäneen Oliinykin toimesta. Nyt syötön tarjoili Emmanuel Ledesma, hyvällä nostolla, aivan rangaistuspilkun kohdille. Oliinykilta myös varma viimeistely.

Toisella jaksolla maalia saatiin odottaa aina reiluun tuntiin saakka, kun SJK teki tunnin kohdalla viisi vaihtoa. Vaihdosta sisään tullut Daniel Håkans kuljetti pallon omalta puoliskolta ylös, syötti vasempaan laitaan Murilolle, joka pisti sen pystyyn niin ikään vaihdosta tulleelle Robin Sidille boksiin. Sid kaadettiin ja erotuomari osoitti pilkkua. Pallon taakse vaihdosta tullut Jake Jervis, ja tämä täräytti pallon varmasti aivan tolpan juureen ja taululle 3-0.

Vielä aivan pelin lopussa, kun pelattiin jo ottelun lisäaikaa, sai KPV ensimmäisen vaarallisen tilanteensa sivuvapaapotkusta. Pallo tuli takatolpalle, mistä se jatkettiin maalin eteen, ja maalissa Jesse Öst joutui ottamaan ensimmäisen torjunnan. Siitä SJK pääsi vielä nopeaan vastahyökkäykseen, jota johti Daniel Håkans. Håkans juoksi yksin läpi koko kentän, mutta KPV-maalivahti Sergei Lazarev tuli hyvin vastaan ja onnistui torjumaan läpiajon. Siten ottelu päättyi 3-0 luvuin.

Oli kiva päästä tekemään maali. Oli tänään vähän semmoinen tunne, että tänään mennään. Meillä oli hyvä harjoitusviikko takana. Pelasin siinä hyvän kombinaation Oliinykin kanssa ja pääsin tekemään. Jäin semmoiseen paikkaan, että siitä ei enää anneta takaisin, näin vain tilaa tolpan juuressa, enkä enää miettinyt vaan vedin. Muutenkin hyvä voitto meille, ja meitä helpotti heti kun saimme sen aikaisen maalin, sanoi SJK:n avausmaalin tehnyt Tuco.

Oli myös hyvä pelata tunti. Tiesimme, että vaihtoja tulee tunnin kohdilla. Tästä on hyvä jatkaa nyt viimeiset kaksi viikkoa ennen kauden alkua. Olemme kaikki odottaneet sitä kovasti, että kausi viimein saadaan käyntiin. Nyt vain keskitymme vielä hiomaan viimeiset asiat pelistä ja olemme valmiit. Kesä tulee, päätti Tuco.

Pitkästä aikaa pääsi pelaamaan. Vuosi vierähtänyt viimeisestä ysikymppisestä. Tuntui hyvältä, että on saanut taas paikat kuntoon ja päässyt takaisin joukkueen mukaan. Voitto kotikentällä lämmittää myös aina, varsinkin kun pidettiin nollat omissa. Kausi tulee sieltä aika nopeasti. Joukkue kuntoon ja kautta kohden, sanoi armeijan ja loukkaantumiset taakseen viimein jättänyt Joonas Sundman.

SJK: Jesse Öst MV, Rodrigo Arciero, Nikko Boxall, Joonas Sundman, Cristhian Valencia (76’ Ville Tikkanen), Murilo, Jude Arthur (60’ Daniel Håkans), Pyry Hannola (60’ Hope Akpan), Denys Oliinyk (60’ Robin Sid), Ariel Tuco Ngueukam (60’ Jake Jervis) ja Emmanuel Ledesma (60’ Gustaf Backaliden)