123 456 7890

TPS haastaa ÖSK:n
Turun Palloseura saapuu pikavisiitille Seinäjoelle ja II KOMIA-turnaukseen sunnuntaina. Viime kaudella SM-pronssia ja Suomen Cupin voittanut TPS ottaa sunnuntain matsissa mittaa Örebro SK:sta, jolla on turnauksesta alla voitto ja tasapeli.

ÖSK:n maaleista Seinäjoella ovat vastanneet HJK:n verkkoon kahdesti viimeistellyt Alejandro Bedoya ja FC Floran verkkoon kahdesti osunut Andreas Haddad. Kertaalleen virolaiset pistivät pallon omiin.

Sunnuntain toinen matsi on varmasti oivallinen mittari TPS:lle, joka on muuttunut viime kaudesta aika paljon. Varsinkin lähtijöiden sarake pullistelee melko kovia pelimiehiä. Roope ja Riki Riski harppasivat Puolaan ja Italiaan, Babatunde Wusu ja Mikko Manninen JJK:n väreihin, sekä Chris Cleaver tietenkin tänne Seinäjoelle.

Toki myös tulopuolella on ihan mielenkiintoisia kavereita belgialaisen Floribert N’Galulan ja FC Twenten organisaatiosta tulevan Petri Pennasen muodossa. Hakusessa on tiettävästi ollut jopa Fulhamin Lauri Dalla Valle.

TPS:n edustusjoukkue ei Seinäjoella ole vieraillut sitten pelihommissa vuoden 2002, jolloin nykyinen päävalmentaja, Marko Rajamäki, oli mukana upottamassa TP-Seinäjokea Ykkösen kamppailussa numeroin 2-1. Rajamäen lisäksi maalinteossa onnistui vieraista Jarno Auremaa kotijoukkueen maalarin oltua eräs tietty Toni Lehtinen.

Örebro SK-TPS -matsi alkaa Wallsport Areenassa klo 12.15