123 456 7890

Huomenna torstaina 8.1. klo 15.00 – 16.30, SJK järjestää yleisölle ja medialle avoimet harjoitukset Wallsport Areenalla.

SJK harjoittelee koko sopimuspelaajiston voimin, lukuunottamatta Ariel �Tuco� Nguekamia, joka ehtii Suomeen vasta torstai-iltana. Mukana ovat uudet sopimuspelaajat Jussi Vasara ja Jere Koponen. Sopimuspelaajien lisäksi mukana on omia junioreita sekä testipelaajia.

Kaikki SJK kannattajat ja kiinnostuneet ovat lämpimästi tervetulleita katsomaan miten Veikkausliigan viime kauden hopeamitalisti ja alkavaan Eurokauteen valmistautuva SJK harjoittelee. Kannattajilla on samalla mahdollisuus ottaa kuvia, kerätä nimikirjoituksia ja jutella pelaajien kanssa harjoitusten jälkeen.

SJK esittelee medialle harjoitusten jälkeen uudet sopimuspelaajat ja päävalmentaja Simo Valakari kertoo kauteen valmistautumisesta. Myös kannattajilla on mahdollisuus seurata esittelyä.

Wallsport Areenan uutena emäntänä aloitti tammikuun alusta hallipäällikkö Petra Kurhela, joka palasi Wallsportille reilun vuoden mittaiselta äitiyslomaltaan.
Petra pitää huolen että hallissa kaikki toimii ja torstaina kahvio palvelee heti klo 15.00 alkaen.

Tervetuloa kahville sekä seuraamaan SJK:n harjoituksia!

Wallsportin hallipäällikkö Petra Kurhela.