123 456 7890

SJK:n piti kohdata Jaro harjoitusottelussa, mutta ottelu on peruttu. Alunperin torstaille sovittu harjoitusottelu piti pelata Wallsport Areenassa, mutta se peruttiin vierasjoukkueen toimesta. SJK:n seuraava ottelu on näillä näkymin Suomen cupin neljännesvälierä. Sama tilanne on myös SJK Akatemialla, jonka pelaajista osa on parhaillaan Suomen poikamaajoukkueiden mukana.

SJK:n molemmat joukkueet etenivät viime lauantain otteluissaan Suomen cupin neljännesvälieriin, kun SJK kaatoi karsintalohkon päätösottelussa Ilveksen ja SJK Akatemia voitti Kakkosen cupin välierässä Ilves/2:n. SJK Akatemia eteni samalla myös Kakkosen cupin finaaliin, missä se kohtaa lappeenrantalaisen PEPO:n joukkueen. Kakkosen cupin finaali pelataan vasta alustavasti lokakuussa.

Suomen cupin sääntöjen mukaan, neljännesvälieristä lähtien saman seuran kaksi joukkuetta tai farmissopimussuhteessa olevat joukkueet, asetetaan automaattisesti vastakkain ja alempisarjalainen saa kotiedun. Eli siten nyt on jo tiedossa, että varmuudella SJK:n seuraava ottelu cupissa on omaa reservijoukkue SJK Akatemiaa vastaan, ja ottelu pelataan Wallsport Areenalla. Ottelupäivä ei ole kuitenkaan vielä tiedossa. Ottelun voittaja etenee Suomen cupin puolivälieriin kahdeksan parhaan joukkoon.

Alustavasti Suomen cupin neljännesvälierät piti pelata kaikkien jatkossa olevien joukkueiden osalta lauantaina 6.3., mutta koska vielä on koronakaranteenin vuoksi pelaamatta karsintalohkon HJK – KTP -ottelu, siirtyi seuraavan kierroksen arvonta pidettäväksi vasta myöhemmin. Samalla neljännesvälierät venytettiin pelattavaksi alustavasti 6.3.-14.3 välisenä aikana. Palloliitto vahvistaa neljännesvälierien otteluparit vasta arvonnassaan.

Ensi viikonloppuna pelaajat saavat nyt vapaan viikonlopun ennen pelien jatkumista. Nuorten maajoukkueiden mukana olevat pelaajat puolestaan pelaavat viikonloppuna harjoitusotteluita maajoukkueiden kanssa tällä viikolla.

Veikkausliiga alkaa lauantaina 10.4. kotiottelulla Ilvestä vastaan. Mahdolliset Suomen cupin jatkopelit pelataan finaalia lukuun ottamatta, ennen Veikkausliigakauden alkua. Otteluohjelmat SJK:n verkkosivuilla. 

SJK:n kausikortit myynnissä Lippu.fi-kanavissa sekä SJK Shopissa. SJK Shopista tai SJK:n verkkokaupasta löydät myös SJK:n fanituotteet. Ensi viikolla Epstorilla aukeaa myös SJK-Outlet ja luvassa on muutenkin varaston tyhjennystä. Seuraa SJK:n some-kanavia, niin tiedät lisää.