123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho vahvistuu mieluisalla paluumuuttajalla, sillä vuosina 2008 ja 2009 Kerhon paidassa 45 ottelua pelannut, sekä TP-Seinäjoen että SJK Junioreiden paidassa jalkapallo-oppinsa saanut, Tommi Haanpää tekee paluun kotikaupunkiinsa. Vasta 22-vuotias Haanpää on harjoitellut SJK:n kanssa jo talvella sekä viime viikkoina, joten mies on tuttu niin valmentajalle kuin joukkueellekin.

– Tommi tuo meille vaihtoehdon laitaan sekä hyökkäykseen. Erityisesti pidän Tommin nopeudesta ja halusta hakea palloa alhaalta, kommentoi päävalmentaja Christoffer Kloo tyytyväisenä uutta sopimuspelaajaansa.

– Seinäjoelle on kyllä hieno tulla takaisin. Nykyjoukkuekin on tuttu, kun olen talvisin treenannut Kerhon kanssa. Vähintään kakkossijasta taistellaan täysillä ja haluan auttaa joukkuetta tuossa tavoitteessa, sekä sen myötä vielä mahdollisessa sarjanousussa liigaankin. Tästä tulee hyvä kausi vielä niin itselleni kuin Kerholle, kertoo Haanpää paluustaan kotiin.

Veikkausliigadebyytti kaudella 2009

Vuonna 1990 syntynyt laitahyökkääjä siirtyi kaudella 2009 kuuden viikon lainalle Pietarsaaren Jaroon. Veikkausliigadebyyttinsä Haanpää suoritti 25. heinäkuuta ottelussa FC Interiä vastaan. Kauden päätteeksi mies allekirjoitti Jaron kanssa kahden vuoden sopimuksen. Kaudella 2011 Tommi pelasi pietarsaarelaisten riveissä kaikki kilpailut huomioon ottaen yhteensä 35 ottelua ja niin sopimusta jatkettiin vielä vuodella hyvin menneen kauden päätteeksi. Tommi oli jopa ehdolla Jaron vuoden nuoreksi pelaajaksi, mutta tuo titteli meni superlahjakkuus Simon Skrabbille.

Tällä kaudella vastuuta ei Alexei Eremenko Seniorin luotsaamassa Jarossa kuitenkaan samaan malliin enää tullut ja pelituntumaa mies on joutunut hakemaan Jaron reserviseura JBK:n paidasta. Tommi on kuluvana vuonna pelannut 7 liigaottelua ja 6 Liigacupin ottelua. Kaiken kaikkiaan yhteensä 43 Veikkausliigapeliä Jaron paidassa ja niissä tehoilla 4+5 esiintynyt vikkelä pelimies siirtyykin kauden loppuun asti kestävällä sopimuksella Kerhoon ja mahdollisesta jatkosta keskustellaan kauden jälkeen.

Haanpää oli SJK:ssa pelatessaan yksi kannattajien suosikkeja ja mies äänestettiin yhdessä seuraikoni Mikael Muurimäen kanssa kannattajien valitsemaan kaikkien aikojen kokoonpanoonkin. Iältään Tommi ei ole vielä lähelläkään pelaajauransa parhaita vuosia, vaan ne ovat kaiken järjen mukaan vasta edessäpäin, joten toivotaan että SJK pääsee nauttimaan tulevaisuudessa oman kasvattinsa kehityksestä huippuhyökkääjäksi.

Tervetuloa kotiin Tommi!