123 456 7890

SJK:n puolustaja Ville Tikkanen osallistuu Suomen U19-maajoukkueen valmistavalle leirille ensi viikolla Seinäjoella. Suomen U19-maajoukkue valmistautuu Seinäjoella ja Vaasassa 16.7. alkaviin alle 19-vuotiaiden EM-turnaukseen. Leirin päätteeksi 5.7. Suomi pelaa Seinäjoen OmaSp Stadionilla harjoitusmaaottelun Turkkia vastaan. Turkki on yksi EM-lopputurnauksen joukkueista, mutta eri lohkossa Suomen kanssa.

Tikkanen on noussut SJK:n puolustuksen luottopelaajiin ja sitä myöden mukaan Suomen U19-maajoukkueesen. SJK-väki toivottaa Tikkaselle onnea valmistavalle leirille.

Suomen U19-poikien maajoukkue kokoontuu maanantaina 2.7. Seinäjoelle. Lopulliseen EM-lopputurnausjoukkueeseen saa valita 18 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia. Päävalmentaja Juha Malinen julkaisee kisajoukkueensa maanantaina 9.7. Valmistavalle leirille on valittu 20 kenttäpelaajaa ja 3 maalivahtia. Löydät tarkemman listan kaikista valituista Palloliiton sivuilta, tästä linkistä. Löydät myös koko tulevien EM-kisojen ohjelman ja muut tiedot Palloliiton EM-turnaus-sivuilta.

SJK kohtaa keskiviikkona 4.7. OmaSp Stadionilla FC Lahden klo 18:30. Suomi – Turkki maaottelu pelataan OmaSp Stadionilla torstaina 5.7. klo 17:00. Suomen otteluun on ilmainen sisäänpääsy U19 EM-kisojen ottelulipulla, joita myy Palloliitto. Lippuja on myynnissä myös SJK Shopissa OmaSp Stadionilla. SJK:n kotiotteluun liput SJK:n verkkokaupasta ja SJK Shopista.