123 456 7890

SJK:n puolustaja Ville Tikkanen on mukana Suomen U19-maajoukkueessa, joka pelaa Seinäjoella ja Vaasassa ikäluokan EM-lopputurnauksessa 16.-29.7. Lopullinen joukkue turnaukseen julkistettiin tänään perjantaina klo 11:00. Joukkueeseen valittiin sääntöjen mukaisesti 18 kenttäpelaajaa ja kaksi maalivahtia.

Koko SJK-väki onnittelee Tikkasta valinnasta ja toivottaa onnea tuleviin peleihin koko joukkueelle.

Voit lukea Suomen U19 joukkueen päävalmentaja Juha Malisen mietteitä sekä katsoa koko joukkueen kokoonpanon Palloliiton sivujen uutisesta. Löydät sieltä myös turnauksen aikataulut ja lipunmyyntilinkit.

Suomi pelaa lohkossa A Italian, Norjan ja Portugalin kanssa. Lohkossa B ovat Englanti, Ranska, Turkki ja Ukraina. Lohkojen kaksi parasta etenevät välieriin ja kolmannet FIFA play off -karsintaan, jonka voittaja on viides ensi vuoden Puolaan MM-kisoihin matkaavista eurooppalaisista.

Turnauksen Suomi – Norja ottelu pelataan Seinäjoella, OmaSp Stadionilla torstaina 20.7. klo 18:30. Ottelun ennakkolippuja myynnissä myös SJK Shopissa. SJK Shopissa myös Suomen viralliset fanituotteet.

SJK pelaa huomenna lauantaina vierasottelun Turussa FC Interiä vastaan. Ottelu alkaa klo 19:00 ja se näkyy suorana Seinäjoella OmaSp Stadionin Kisakatsomossa, Carlsberg Sports Barissa. SJK:n seuraava kotiottelu on 3.8. pelattava Pohjanmaan derby Vaasan Palloseuraa vastaan. Ottelun ennakkoliput myynnissä SJK Shopissa ja SJK:n verkkokaupassa.