123 456 7890

SJK ja Ticketmaster Suomi Oy, ovat solmineet yhteistyösopimuksen SJK:n joukkueiden ja SJK-konserniin kuuluvan OmaSp Stadionin tapahtumien lipunmyynnistä eksklusiivisesti.

SJK:n kausikorttimyynti kaudelle 2023 pelattaviin Veikkausliigan ja SJK Akatemian Ykkösen otteluihin alkaa perjantaina 9.12. klo 12:00. SJK tulee tiedottamaan lisää kauden 2023 kausikorttimyynnin alkamisesta omassa uutisessa.

Tavoitteenamme on kehittää OmaSp Stadionin toimintaa jatkuvasti eteenpäin ja tarjota niin SJK:n kannattajille, kuin muillekin OmaSp Stadionilla vieraileville asiakkaille mahdollisimman laadukas asiakaskokemus ja helppo ostopolku. Nyt alkavan Ticketmaster-yhteistyön avulla pystymme ottamaan seuraavan askeleen tehdessämme OmaSp Stadionista koko Suomen tuntemaa tapahtuma-alustaa, jonne kaikki asiakkaat ovat tervetulleita kokemaan ainutlaatuisia elämyksiä, sanoo SJK-konsernin talousjohtaja Heikki Leppänen.

Meille on suuri ilo ja kunnia aloittaa yhteistyö SJK:n ja OmaSp Stadionin kanssa. Ticketmasterilla on pitkät perinteet ja vankka kokemus lipunmyynnistä urheilussa. Meillä on mittava kokemus areenoiden toiminnasta, ja toteutamme niin areenan kuin tapahtumajärjestäjienkin vaativimmat toiveet huippuluokan teknologiamme avulla, kertoo Ticketmaster Suomen Senior Director Petri Lehtoranta.

Kaiken kaikkiaan tapahtuma-ala elää todella vahvaa nousukautta, mikä tarjoaa mielenkiintoisia ja jännittäviä aikoja niin yleisölle kuin tapahtumien järjestäjille. Hienoa olla siinä mukana yhdessä SJK:n ja OmaSp Stadionin kanssa, Lehtoranta jatkaa.

Ticketmaster Suomi Oy on Suomen johtava lipunvälitysyritys ja perustettu Lippupalvelu Oy nimellä Helsingissä jo vuonna 1945, perustajinaan Suomen Sotainvalidien Veljesliitto. Vuoden 2016 alusta lähtien Lippupalvelu on toiminut nimellä Ticketmaster Suomi ja se on osa globaalia tapahtumajärjestäjä Live Nation Entertainment konsernia.

Seinäjoen Jalkapallokerho on vuonna 2007 perustettu jalkapalloseura, jonka alaisuudessa pelaa miesten joukkueet kahdella Suomen korkeimmalla sarjatasolla, Veikkausliigassa ja Ykkösessä. Lisäksi seurakonserni omistaa OmaSp Stadionin, Wallsport Areenan ja järjestää tapahtumatoimintaa ympärivuotisesti, isoista stadionkonserteista pienempiin kokouksiin ja tapaamisiin. Tänä päivänä SJK on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista sekä merkittävät toimija Etelä-Pohjanmaan alueella.