123 456 7890

SJK ja hyökkääjä Weslen Júnior Faustino de Melo ovat solmineet pelaajasopimuksen.

Brasilailaissyntyinen 22-vuotias Weslen Júnior saapuu Seinäjoelle tukemaan aluksi erityisesti SJK Akatemian joukkuetta. Myöhemmin hänen toivotaan etenevän seurassa edustusjoukkueeseen asti.

– Júnior ei ole pelannut valtavia määriä viime aikoina, mutta olemme pystyneet havainnoimaan, että hänellä on upea kyky tehdä maaleja. Hänen vasemman jalkansa laukaus on loistava ja treenatessaan kanssamme hän on ollut välillä pidättelemätön. Hän on kohtelias hieno nuori mies ja hän on jo sopeutunut mainiosti ryhmäämme. Teemme töitä sen eteen, että hän tulisi täysin pelikuntoiseksi ja odotamme kovasti näkevämme hänen kykynsä silloin, kommentoi SJK Akatemian vastuuvalmentaja Brian Page.

Brasiliassa Weslen Júnior on pelannut jalkapalloa Clube Atlético Diademassa, Salvadorin Bahiassa sekä São Paulon São Bernardossa, josta hän kävi lainalla myös Armenian pääsarjajoukkue Ararat Yerevanissa. Lainapestin jälkeen Unkarin pääsarjajoukkue Puskás Akadémia FC hankki Weslen Júniorin riveihinsä, ja maksoi hänestä 500 000 euron siirtokorvauksen.

SJK toivottaa Weslen Júniorin tervetulleeksi Seinäjoelle!