123 456 7890

SJK järjestää kaikille avoimet Kaudenpäätösjuhlat tulevana lauantaina 29.10. OmaSp Stadionilla.

Silloin juhlistetaan vielä kerran yhdessä Suomen Cupin voittoa, sekä Veikkausliigan pronssimitaleita ja muistellaan mennyttä kautta Mestareiden Liiga kokemuksineen. Tilaisuudessa jaetaan seuran sekä kannattajaryhmän omat palkinnot joukkueen pelaajille. Samalla se on viimeinen mahdollisuus nähdä koko kauden 2016 joukkue kokonaisuudessaan yhdessä, sillä tämän jälkeen pelaajat jäävät lomalle ja valmistautuminen uuteen kauteen alkaa joulukuussa.

Juhlat alkavat klo 19.00 Carlsberg Sports Barissa ja siellä juhlakansan tunnelman nostaa DJ. Skriineillä pyörii videot kaudesta ja juhla jatkuu pitkälle yöhön. Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Sisäänkäynti OmaSp Stadionin pääkatsomon päädystä.

Atria Loungessa aloitetaan tuntia aiemmin ruokailun lomassa klo 18.00 ja siellä coctailpöytä tarjoaa herkut illalliskortin ostajille. Tilaisuus on kaikille avoin ja illalliskortteja voi ostaa SJK:n toimistolta OmaSp Stadionilta tai sähköpostitse osoitteesta myynti@sjk2007.fi. Illalliskortin hinta on 49 euroa + alv. / hlö. Juhlassa on mukana sinun lisäksesi myös pelaajat ja ilta jatkuu tietysti Carlsberg Sports Barissa.

Coctail-pöydässä tarjolla mm.
Kotijuustoa lakkahillon kera.
Maalaislihahyytelöä.
Maalaisleipää kolmella tapaa:
Kylmäsavulohi-, poro-, sekä yrttitäytteellä.
Olutmarinoitua ylikypsää possua.
Pohjalaista häränpaistia.
Salaatteja ja coctail-wrappeja.

Tervetuloa lämpimästi juhlimaan kanssamme Kaudenpäätösjuhlaan!