123 456 7890

Kerho 07 isännöi ensi lauantaina 20.7. klo 16.00 Oulun Tervareita Kakkosen pohjoislohkon kamppailussa. Ottelu pelataan Seinäjoen Keskuskentällä.

Kerho on tällä hetkellä sarjassa seitsemäntenä, kahden pisteen päässä Kokkolan GBK:sta, joka haki täydet pisteet Seinäjoelta viime viikonloppuna. GBK:lla ja sen edellä kolmen pisteen päässä Kerhosta olevalla PK-37:lla, on kuitenkin peli enemmän pelattuna ja voitolla voisi olla mahdollisuus nousta jopa viidenneksi.

Vierailija Tervarit pitää tällä hetkellä taas sarjan viimeistä sijaa ja tilanne näyttää heille melko lohduttomalta, sillä sarjan toisella nousijajoukkueella on kasassa vasta neljä pistettä ja kaikki ovat tulleet tasapeleistä. Tippumisviivan yläpuolella olevaan Kerhoon on matkaa jo 13 pistettä.

Aliarviointeihin ei kuitenkaan ole mitään varaa ja Kerho 07 saa varmasti tehdä täyden päivätyön lauantaina Keskuskentällä, mikäli meinaa pisteitä ottelusta saada.

Kim Palosaari johtaa Kerhon hyökkäystä yhdessä Mikael Muurimäen kanssa

Oulun Tervarit

Viime kauden päätteeksi Tervarit nousivat Kakkoseen voittaen oman Kolmosen lohkonsa ylivoimaisesti ja tälle kaudelle lähdettiin tosissaan haastamaan muita Oulun ja pohjoisen joukkueita.

Kausi on kuitenkin sujunut surkeasti ja neljä pistettä neljässätoista pelataussa pelissä, tuskin tyydyttää ketään. Joukkueen paras maalintekijä, Tochukwu Ogbuefi, on iskenyt kolmasti tällä kaudella ja se on yli kolmasosa kaikista joukkueen maaleista. Oma verkko on soinut liian usein ja maalisuhde on 28 maalia miinuksella.

Edellinen Tervareiden matsi TP-47:n vieraana herätti kuitenkin toiveita paremmasta, sillä oma maali pystyttiin pitämään koskemattomana, joskaan maaleja ei nähty toisessakaan päässä.

Tervareiden ulkomaalaisvahvistukset kuitenkin pystyvät yllättäviinkin ratkaisuihin, joten hereillä pitää olla.

Edellinen kamppailu Tervareiden ja Kerhon välillä käytiin toukokuun lopussa Oulussa ja tuolloin Kerho 07 voitti 3-1 luvuin, maalintekijöinä Juuso Aalto kahdesti ja Stanislav Goldberg kertaalleen.

Viron nuorten maajoukkueen Stanislav Goldberg onnistui edellisessä ottelussa Tervareita vastaan.

Kerho 07 kärsii loukkaantumisista

Kerhon kokoonpanoon vaikuttaa aina suuresti edustusjoukkueen tilanne ja nyt kun siellä on loukkaantumisia sekä pelikieltoja, nostetaan reserveistä miehiä edustuksen sunnuntaista kamppailua varten. Näin ollen Kerho 07:aa täydennetään SJK U19 joukkueen pelaajilla.

Myös Kerho 07:n riveissä nähdyillä pelaajilla on omat loukkaantumishuolensa ja ainakin kapteeni Ville Ylinen on pois riveistä kuukauden päivät sairaalassa saaduun verenmyrkytyksen vuoksi. Myös maalivahti Tomas Karike on sivussa ja toinen maalivahti Tuomas Karjanlahti palvelee armeijan harmaissa. Maalivahti otteluun valittaneen näin Joakim Jansin ja SJK U19 maalivahti Paavo Valakarin väliltä. SJK U19 joukkueen Joona Ala-Hukkala, joka on nähty jo muutamaan kertaan Kerho 07:n avauksessa, on niin ikään sivussa.

Aiemmin viikolla uutisoitiin Juuso Simpasen sopimuksen purkamisesta, joten hänkään ei ole enää mukana riveissä ja SJK U19 joukkueen pelaajista moni on aloittanut armeijan heinäkuun alusta.

Näin valmentaja Max Peltosella riittää mietittävää sunnuntain kokoonpanon kanssa.

Joka tapauksessa paras mahdollinen ryhmä jalkeille saadaan ja voittoa lähdetään metsästämään.

Tervetuloa kannustamaan Kerho voittoon Keskuskentälle lauantaina.

Kerho 07 – Tervarit lauantaina 20.7. klo 16.00

Valmentaja Max Peltosella riittää mietittävää kokoonpanoa kasatessa

Liput:?
8 � normaalihinta?
6 � alle 16 vuotiaat, eläkeläiset, varusmiehet ja opiskelijat.
?Alle 12 vuotiaat ja sotaveteraanit, ilmainen sisäänpääsy.

SJK Kannattajat-kortilla saa Wallsportin kahviosta ostetuista ennakkolipuista -20 %.
Hospodasta, Wilsonista ja Coffee Housesta S-etukortilla ennakkolipuista -20 %

Ennakkolipunmyynti:
– Wallsport
– Hospoda Korbel
– Sport Bar Wilson
– Coffee House
– Etelä-Pohjanmaan Matkailu

HUOM! alennukset vain ennakkolipuista!