123 456 7890

Tervaa oululaisten koneeseen

TP-Seinäjoen B-juniorit haluavat valaa aimo annoksen tervaa oululaiskoneeseen lauantaina joukkuueen kohdatessa kevään SM-karsintasarjasta pudonneen Tervarit.

Syyskierroksen kolmesta ensimmäisestä ottelustaan TP-Seinäjoki on ottanut kaksi voittoa. Viimeksi tuli kuitenkin tappio Kuopiossa KuPS:lle lukemin 3-0 (2-0), vaikka ottelu ei ollut läheskään niin selvä kuin numeroista voisi päätellä.

Voitollisesti joukkue on selvittänyt vierasottelun VPS-junioreita vastaan numeroin 2-1 ja kotiottelun sarjanousija Iisalmen PK-37:aa vastaan selkein 7-3 -numeroin.

Tervarit on pelannut myös kolme ottelua syyskierroksella pelaten kotonaan tasan 2-2 sekä VIFK:n, että PK-37:n kanssa. Sen sijaan vierasottelussa FC Kiistoa vastaan lunta tuli tupaan tupruttamalla isäntien tulitettua 3-0 -voiton.

Koska SJK:n A-junnuilla ei ole peliä tänä viikonloppuna, kuvittelisi TP-Seinäjoen saavan tähän otteluun jalkeille varsin laadukkaanryhmän, sillä Aleksi Ahde, Jesse Sarajärvi, Joona Lautamaja ja Veli-Pekka Pajula ovat saaneet mukavasti minuutteja vanhemmassakin ikäluokassa.

Ottelu pelataan Prunttimäessä lauantaina klo 15.00. Kannustus on perin tervetullutta!