123 456 7890

SJK:n puolustaja Terry Yegbe valittiin jälleen Veikkausliigan kuukauden joukkueeseen kesäkuussa. Yegbe on ainoa SJK-pelaaja mukana valinnoissa. Edellisessä kuussa SJK:lta valittiin mukaan viisi pelaajaa ja kuukauden valmentajana oli Joaquín Gómez. Koko SJK-väki onnittelee Yegbeä valinnasta.

Yegbe oli kesäkuun lopulla Ghanan U23-maajoukkueen mukana, ja hän pelasi kahdessa harjoitusottelussa sekä kaikki Ghanan alkulohkon ottelut Afrikan alle 23-vuotiaiden mestaruusturnauksessa. Yegbe on kuitenkin jo palannut takaisin Seinäjoelle, ja valmistautuu joukkueen mukana normaalisti lauantaina OmaSp Stadionilla klo 17:00 pelattavaan SJK – FC Honka otteluun.

Veikkausliigan kesäkuun kuukauden pelaajaksi on valittu FC Interin keskikenttämies Tommi Jyry ja kuukauden valmentajaksi saman seuran Jarkko Wiss.

Kuukauden joukkueeseen nimettiin kolme pelaajaa KuPS:sta, kaksi niin FC Interistä, AC Oulusta kuin HJK:stakin sekä yksi pelaaja KTP:sta ja SJK:sta.

Kuukauden pelaajan valinnasta ovat päättäneet perinteiseen Veikkausliigan pelaajat itse. Veikkausliiga on kuullut pelaajien kannan yhteistyössä Jalkapallon Pelaajayhdistyksen kanssa. Veikkausliiga on valinnut kuukauden valmentajan ja kuukauden joukkueen.