123 456 7890

SJK:n kausikortit kaudelle 2018 tulee yleiseen myyntiin maanantaina 6.11. klo 10:00. Samalla laitetaan käyntiin Tehdään se yhdessä 2018 – 2020 -kampanja, jossa ostamalla kauden 2018 kausikortin ja sitoutumalla mukaan kampanjaan, saa merkittävää etua kausien 2019 ja 2020 kausikorteista. Kausikorttimyynti alkaa maanantaina SJK:n verkkokaupassa sekä OmaSp Stadionin SJK Shopissa.

SJK asetti rohkeasti uuden markkinointi- ja myyntitiimin myötä tavoitteekseen nostaa yleisökeskiarvo 5000 katsojaan kauden 2020 loppuun mennessä. Tavoitteeseen pyritään muun muassa entistä paremmalla urheilullisella menestyksellä ja ottelutapahtumien sekä niiden palveluiden edelleen kehittämisellä.

Ensimmäinen askel kohti tavoitetta on kolmen vuoden kausikortit kausille 2018, 2019 ja 2020. Kun olet mukana Tehdään se yhdessä -kampanjassa, on paikkasi automaattisesti varattuna seuraavan kolmen vuoden ajalle kaikkiin SJK:n OmaSp Stadionilla pelattaviin Veikkausliigan ja Suomen Cupin kotiotteluihin. Ensimmäisen kauden kortti on normaalihintainen, mutta seuraavien kausien osalta saat merkittävää rahallista etua ja saat nimesi mukaan OmaSp Stadionille tulevaan Tehdään se yhdessä -tauluun. Taulussa ovat kaikki kampanjassa mukana olevat SJK-kannattajat, mutta halutessasi, nimi voidaan jättää pois. Myös kortin jo ostaneille tullaan tarjoamaan mahdollisuus lähteä tähän kampanjaan mukaan. Lisäksi sinulla on mahdollisuus haastaa kaverisi mukaan kampanjaan suoran linkin kautta.

Kausikortin saa edelleen normaaliin hintaan kausittain, mutta edun saa ainoastaan sitoutumalla kolmen vuoden kampanjaan. Kampanjan voi halutessaan myös jättää kesken, eli ketään ei pakoteta ostamaan kausikorttia alennushinnoilla tulevina vuosina. Laskutus korteista tapahtuu kunkin kauden korttien tullessa myyntiin marraskuun aikana. Jos laskua ei makseta marraskuun aikana, vapautuu paikka yleiseen myyntiin ja sopimus alennuksesta raukeaa.

Kaudelle 2018 kausikorttien hinnat pysyvät yhtä edullisina kuin päättyneellä kaudella. Sitoutumalla Tehdään se yhdessä -kampanjaan, saat seuraavan kauden kortista yhdeksän euron alennuksen ja kauden 2020 kortista 18 euron alennuksen.

Pääkatsomo: 279 € (katsomonosat 103-106)
Eteläkatsomo: 199 € (katsomonosat 118-119)
Kannattajapääty: 109 €

Alennusryhmät: opiskelijat, työttömät, eläkeläiset ja lapset (4-16-vuotta) saavat Pääkatsomo ja eteläkatsomo kausikorttien hinnoista 15% alennuksen.

Kausikortit myynnisssä SJK:n verkkokaupassa.

Kausikortilla varmistat paikkasi kaikissa Veikkausliigan ja Suomen Cupin kotiotteluissa. Lisäksi kausikorttilaisena saat uutiskirjeemme, joilla pysyt ajan tasalla SJK:n sekä OmaSp Stadionin tapahtumista. Pääkatsomon kausikortilla sinulla on käytössäsi toisen kerroksen Carlsberg Sports Bar palveluineen. Muilla kausikorteilla sinne ei ole pääsyä ottelun aikana. Ennen ottelua ja sen jälkeen se on avoin kaikille. Kannattajapääty on numeroimaton. Lisäksi Kannattajapäädyn keskiosa, katsomonosat 125 ja 126 ovat seisomakatsomoa.

Mahdollisuus Ruutu+:n ja Urheilulehden lunastamiseen erikoishintaan kausikortin yhteydessä
Sinulla on nyt mahdollisuus hankkia Veikkausliiga-lähetysten katseluoikeus (Ruutu+) kausikorttien yhteydessä. Tarjous sisältää myös Urheilulehden viikoittain kotiin kannettuna kaudella 2018. Tarjoukseen sisältyy 7kk Ruutu+ & Urheilulehti Digi&Printti -tilaus. Kampanja-aika jatkuu 1.5.2018 saakka hintaan 69,95€. Se jatkuu 7kk määräaikaisen tilauksen jälkeen hintaan 13,95€/kk.