123 456 7890

SJK:n yhteistyöseura FC Jazzissa tämän kauden lainasopimuksella olleet Teemu Penninkangas ja Elias Ahde palasivat kotiin. Laina päättyy alkuperäisen suunnitelman mukaisesti ja molemmat ovat välittömästi käytettävissä SJK:n tai Kerho 07 Akatemian mukana.

Teemu Penninkangas (vas.) ja Elias Ahde (oik.) palasivat kotiin.

Ykkösessä seitsemäntenä oleva FC Jazz oli molemmille pelaajille hyvä kokemus ja peliaikaa tuli paljon. Molemmat olivat jopa isoissa rooleissa joukkueessa. 23-vuotias Teemu Penninkangas pelasi FC Jazzin puolustuksessa topparina, paikassa jota ei ollut aiemmin pelannut. Entinen hyökkääjä ja laitapakki löysi kuitenkin uuden roolin ja hoiti sen erinomaisesti. Suomen U19 maajoukkueessakin pelannut, A-juniori-ikäinen hyökkääjä Elias Ahde, iski Jazzissa viisi maalia ja oli joukkueen toiseksi paras maalintekijä, Samu-Petteri Mäkelän kuuden maalin jälkeen. Ykkösen maalipörssissä sillä pääsee jaetulle 10. sijalle.

Molemmat ovat pelanneet SJK:ssa jo juniori-ikäisesti alkaen, Penninkangas liittyi seuraan Alavuden APV:sta B-juniorina ja Ahde C-juniorina Ilmajoen IK:sta. SJK on siten molemmille toinen kasvattajaseura. Penninkangas on pelannut SJK:n edustusjoukkueessa 61 sarjaottelua ja tehnyt niissä 10 maalia. Viime kaudella Veikkausliigassa pelejä kertyi 11. Ahde ei ole vielä tehnyt debyyttiään edustusjoukkueessa, mutta hän oli kaudella 2014 sekä Kerho 07:n että SJK U19 joukkueen paras maalintekijä.

Penninkankaan sopimus SJK:n kanssa kestää kauden 2016 loppuun asti ja Ahteen vuoden pidempään, eli kauden 2017 loppuun saakka.

FC Jazzista puolestaan Kerho 07:ssa lainasopimuksella pelaavat Juho Kemppinen ja Joonas Rantala jatkavat Seinäjoella toistaiseksi. Molemmat ovat kuuluneet Kerhon runkopelaajiin ja pelanneet kauden kaikissa otteluissa Kakkosen Pohjoislohkossa.

SJK:n ja FC Jazzin välinen kumppanuussopimus on toistaiseksi voimassa oleva sopimus, joka on rakennettu pitkäaikaisen yhteistyön varaan. Sopimus ei pääty vaikka seurojen edustusjoukkueet pelaisivat samassa sarjassa.