123 456 7890

Simo Valakari ja staffi Valko-Venäjällä viime heinäkuussa.

Päävalmentaja Simo Valakarin johtama valmennustiimi kokee pientä muutosta, kun valmentaja Brian Page siirtyy täysipäiväisesti SJK Akatemian valmentajaksi. Valmentaja Oriol Mohedano jatkaa puolestaan päätoimisesti edustuksen mukana. Maalivahtivalmennuksesta vastaa Jori Särkkä ja fysioterapeuttina jatkaa Juha-Jaakko Ulvila. Samoin Pekka Lehtinen jatkaa edustusjoukkueen huoltajana.

SJK:n joukkueenjohtajana kenttätasolla jatkaa Jarmo Tervasmäki, mutta hänen lisäkseen taustojen hallinnolliselle puolelle tulee entinen ammattilaispelaaja ja -valmentaja Christoffer Kloo. Kloo ei kuitenkaan osallistu joukkueen päivittäiseen ohjelmaan, vaan hänen tehtävänä on seuran joukkueiden hallinnollisen puolen asiat yhdessä joukkueenjohtajien sekä seurajohdon kanssa. Hänen tittelinsä on sport manager.

Christoffer “Toffe” Kloo oli voittamassa SJK:n kanssa Suomen Cupin pikkufinaalia

Kloo tekee näin paluun SJK:hon, sillä hän toimi seuran päävalmentajana kausina 2011 ja 2012. Kloon aikana SJK nousi Kakkosesta Ykköseen ja saavutti Suomen kolmen ylimmän sarjatason kaikkien aikojen pisimmän tappiottomien otteluiden putken, joka kesti peräti 44 ottelua. Simo Valakari seurasi häntä päävalmentajana kaudella 2012.

Mahdollisesti SJK täydentää sekä edustuksen, että SJK Akatemian valmennusryhmiä vielä ennen kauden alkua. Neuvottelut jatkuvat fyysisen valmennuksen vastaavana toimivan Jaakko Nevanlinnan ja mentaalivalmennuksesta vastavaavan Antti Peltosen kanssa.

SJK:n edustus aloittaa harjoitukset heti joulukuun alusta, SJK Akatemian ensimmäinen kokoontuminen on maanantaina 28.11. Viralliset pelit alkavat jo tammikuussa, kun molemmat joukkueet aloittavat Suomen cupin lohkovaiheen. Ensimmäinen ottelu on heti joukkueiden keskinäinen ja se pelataan Wallsport Areenassa perjantaina 20.tammikuuta klo 19.15. Kaikkiin Suomen cupin otteluihin pääsee SJK:n kauden 2017 kausikorteilla, jotka ovat jo myynnissä SJK:n verkkokaupassa.