123 456 7890

Ilves ja SJK pelasivat 0-0 tasapelin Tampereen Ratinan Stadionilla. SJK oli pelissä hallitsevampi, Ilveksen hakiessa ratkaisuja vastahyökkäyksillä. Kertaalleen Ilves sai pallon ylärimaan ja siten lähemmäs maalia. SJK:lle tasapeli oli jo neljäs putkeen. Seuraava ottelu pelataan Seinäjoella OmaSp Stadionilla ensi perjantaina 21.8. klo 18:30 ja silloin vieraaksi saapuu FC Honka. Liput otteluun SJK Shopista ja Lippu.fi-kanavista. Huom! Ensi viikon ottelu näkyy mobiilikalentereissa väärän päivän kohdassa. Peli siirrettiin ennen kauden alkua sunnuntailta perjantaille.

Ilves – SJK 0-0

SJK aloitti ottelun vahvalla pallonhallinnalla, sillä Ilves oli selvästi lähtenyt otteluun puolustusvoittoisella taktiikalla. Ilves pysyi koko joukkueen voimin alhaalla ja liikkui vähän. Samalla se oli vaarallinen vastahyökkäyksillä.

Ensimmäinen tilannekin ottelussa tuli Ilvekselle vastahyökkäyksestä. SJK:lla oli erikoistilanne, jonka Ilves onnistui purkamaan keskialueelle ja siitä nopeaan hyökkäykseen. Naatan Skyttän veto kuitenkin meni yli maalin.

Seuraavan tilanteen loi Serge Atakayi SJK:lle. Atakayi nousi hyvin vasemmalta laidalta aina lähes maalille asti ja syötti hyvin takaviistoon Niko Markkulalle. Markkulan veto kuitenkin meni ohi. Atakayi oli läpi ottelun hyvällä pelipäällä ja loi SJK:n vaarallisimmat tilanteet.

Tilanteet ottelussa oli kuitenkin vähissä ja ne tuli pääasiassa molemmille erikoistilanteista ja varsinkin kaukaa. Toisella puoliajalla SJK sai myös hyviä hyökkäyksiä molemmilta laidoilta, Atakayin ja Robin Sidin toimesta. Vetoja kohti maalia asti saatu, kun Ilves puolustus ehti katkomaan.

70. minuutin kohdalla Ilves pamautti pallon ylähirteen vapaapotkusta, asialla Joona Veteli. Walter Viitala oli myös maalillaan hyvin mukana tilanteessa. Myös SJK sai pari hyvää erikoistilannetta tai niiden jälkitilannetta, mutta ei vain lopulta vetoja. Siten ottelu päättyi maalittomaan tasapeliin.

Paikkoja taisi olla molemmilla. Harmi meille, että ei saatu maalia, mutta hyvä taas meille, että he eivät tehneet. Neljäs tasapeli meille putkeen. Se ei ihan tyydytä. Tuntuu vähän siltä, että yhdestä voitosta aukeaisi monet lukot. Sitä tässä nyt haetaan jatkossa. Tietenkään nämä ei ole koskaan helppoja pelejä, tulla Tampereelle ja jättää Ilves maaleitta. Se on tietenkin positiivinen asia. Mutta me tarvitaan pisteitä ja nämä tasapelit ei meitä hirveän pitkälle vie. Mutta parempaan suuntaan. Neljä ottelua, eikä olla hävitty, mutta nyt tarvitaan kipeästi jo voittojakin, sanoi SJK:n kapteeni Mehmet Hetemaj ottelun jälkeen Ruudunhaastattelussa.

Ekalla jaksolla meillä oli puolustuksen kanssa aika paljon ongelmia. En tiedä mitä siinä oli, mutta vaihdettiin vähän systeemiä tokalle puoliajalle. Ihan hyvin saatiin käännettyä peliä ja oli ihan hyviä paikkojakin. Viimeiset ratkaisut jäi vähän uupumaan. Se vähän harmittaa, sanoi Ilveksen Joona Veteli Ruudun haastattelussa pelin jälkeen.

SJK: Walter Viitala MV, Nikko Boxall, Matias Vainionpää, Tero Mäntylä, Niko Markkula, Matej Hradecky, Mehmet Hetemaj (78’ Anel Rashkaj), Denys Oliinyk (70’ Joonas Lepistö), Robin Sid (73’ Jyri Kiuru), Serge Atakayi ja Ariel Tuco Ngueukam.