123 456 7890

Mihkel Aksalu pelasi kauden kuudennen nollapelinsä, kun SJK piti maalinsa koskemattomana Kotkassa. Helppoa se ei ollut, sillä kotijoukkue KTP oli pelissä lähempänä maalintekoa kuin vierailija. Aksalu ja SJK:n puolustus kuitenkin kesti ja niin pisteet tasattiin maalittomalla 0-0 tuloksella. Muutkin kärkijoukukeet tasasivat pisteet tällä kierroksella, joten sarjatilanne pysyi muuttumattomana ja SJK on edelleen toisena, pisteen päässä HJK:sta. HJK saapuu Seinäjoelle kylään ensi sunnuntaina, mutta sitä ennen SJK isännöi vielä Tampereen Ilvestä keskiviikkona.

SJK:n maalivahti Mihkel Aksalu on pitänyt maalin koskemattomana jo kuudessa ottelussa.

FC KTP – SJK 0-0

13. minuutilla Richard Dormanin syöttö tavoitti Bahrudin Atajicin, joka pääsi vastakkain KTP-vahti Jere Pyhärannan kanssa. Atajic ei kuitenkaan onnistunut ohittamaan Pyhärantaa. KTP oli lähellä siirtyä johtoon 44. minuutilla. KTP:n kulmapotkusta syntyi maalille kova hässäkkä ja Nosh A Lody pääsi puskemaan, mutta Timo Tahvanainen pelasti maaliviivalta.

66. minuutilla Mehmet Hetemaj joutui rikkomaan Tamas Gruborovicsia rankkarialueen rajalla. Valeri Minkenen antoi vaarallisen vapaapotkun ja Juho Lehtonen pääsi puskemaan. Mihkel Aksalu torjui puskun kulmapotkuksi. Pari minuuttia myöhemmin pallo pyöri jälleen vaarallisesti SJK:n maalin edessä, mutta SJK:n puolustus sai purettua. Seuraavalla minuutilla Gruborovics pääsi laukomaan vitosen viivalta, mutta laukaus jäi heppoiseksi ja Aksalu torjui helposti.

Paine SJK:n maalilla jatkui. Parikymmentä minuuttia ennen loppua Marcus Heimonen antoi vapaapotkun ja Giorgi Ositashvili pääsi puskemaan takatolpalta, mutta pusku suuntautui ohi maalin. Hetkeä myöhemmin Gruborovics pääsi laukomaan boksissa, mutta Aksalu torjui jälleen.

Ottelun parhaana palkittiin KTP:n Tamas Gruborovics, kaksi tähteä meni KTP:n puolustaja Jordi Van Gelderenille ja yksi tähti SJK:n Johannes Laaksoselle.

SJK:Mihkel Aksalu MV, Richie Dorman, Pavle Milosavljevic, Timo Tahvanainen, Johannes Laaksonen, Wayne Brown (46› Akseli Pelvas), Ariel Tuco Ngueukam (60› Jussi Vasara), Zeljko Savic, Bahrudrin Atajic, Henri Aalto ja Mehmet Hetemaj (81› Cedric Gogoua).

SJK kohtaa seuraavaksi Seinäjoen Keskuskentällä Tampereen Ilveksen. Tuo ottelu pelataan keskiviikkona 20.5. klo 18.30. SJK vs. HJK ottelu käydään samalla areenalla, sunnuntaina 24.5. klo 18.30. Molempien otteluiden ennakkoliput ovat jo myynnissä.

Ottelun videokooste. Kuva on ISTV:n kuvaa: