123 456 7890

Tälle kaudelle joukkueeseen liittynyt virolainen Tarmo Kink, siirtyy Unkarin pääsarjaan. Kink on matkustanut Unkariin solmimaan pelaajasopimusta unkarilaisseuran kanssa. Sopimus julkistetaan myöhemmin viikonlopun aikana.

Olen ollut tyytyväinen olooni Seinäjoella, seuralla on loistavat kannattajat ja SJK on erittäin ammattimainen seura, jopa Euroopan mittapuulla, kommentoi Tarmo Kink.

Olen kuitenkin jo 30-vuotias ja kun minulle tuli mahdollisuus saada siellä iso rooli sekä pidempi sopimus, on minun ajateltava omaa ja perheeni tulevaisuutta.

Unkarin pääsarja on minulle myös ennestään hyvin tuttu, sillä pelasin siellä muutaman kauden jo aiemmin, jatkaa Kink, joka on urallaan edustanut muun muassa kotimaansa FC Levadiaa, Spartak Moskovaa, Middlesbroughia ja Invernessia.

Haluan kiittää tätä seuraa, sen kannattajia ja valmennusjohtoa kaikesta, sekä erityisesti sitä ymmärrystä mitä sain osakseni tässä siirtoasiassa. Toivon kaikkea hyvää SJK:lle ja uskon että SJK on huippuseura myös tulevaisuudessa, kiittelee Kink lopuksi.

Kinkin tämän kauden mittainen sopimus SJK:n kanssa purettiin yhteisellä päätöksellä, unkarilaisten yhteydenoton jälkeen. Hän ei ole siten enää mukana, kun SJK kohtaa perjantaina OmaSp Stadionilla PK-35 Vantaan.

Kink pelasi SJK:ssa 12 Veikkausliigaottelua ja iski näissä kaksi maalia. SJK toivottaa miehelle onnea tuleviin haasteisiin.

Joukkueeseen myös liittyy pelaajia, sillä SJK kutsui takaisin lainalta nuoret hyökkäyspään pelaajat Elias Ahde ja Aleksis Lehtonen. Myös koko talven ja alkukauden loukkaantuneena ollut Emil Lidman on päässyt aloittamaan kevyen harjoittelun.

Tarmo Kink iski viimeiseksi jääneessä ottelussaan Ilvestä vastaan, toisen kauden maaleistaan.