123 456 7890

SJK on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta, kun HJK-puolustaja Tapio Heikkilä ja HIFK-hyökkääjä Youness Rahimi, siirtyvät Seinäjoelle. Molempien sopimus kestää kauden 2017 loppuun.

25-vuotias, Espoossa syntynyt keskuspuolustaja Heikkilä, on voittanut urallaan sekä Suomen mestaruuden että Suomen Cupin kahdesti ja Liigacupin kolme kertaa. Hän on pelannut Suomea maajoukkueessa yhdessä ottelussa ja oli mukana maajoukkueryhmässä EM-karsintojen avausottelussa Färsaaria vastaan. Hän on pelannut Hongan ja HJK:n -paidassa yhteensä 157 Veikkausliigaottelua.

20-vuotias, Helsingissä syntynyt Youness Rahimi, on edustanut juniorina FC Kontua, PK-35:ttä, HJK:ta ja FC Honkaa. Veikkausliigadebyytti syntyi Hongassa, jossa hän voitti Suomen Cupin vuonna 2012. Rahimi nousi Suomen U21-maajoukkueen vakiopelaajaksi kaudella 2015. Viime kaudella hyökkäyksen laidalla viihtyvä Rahimi, pelasi Helsingin IFK:n paidassa. Pelejä Veikkausliigassa on kertynyt yhteensä 58 ja U21-maaotteluita on kasassa 14.

Omalta osaltani mielettömän hyvät fiilikset. Edessä on uudet haasteet uudessa ympäristössä ja laadukkaassa valmennuksessa. Itseeni teki myös vaikutuksen miten kovasti minua haluttiin tänne. Juttelin Simon kanssa ja hän uskoo että tuon lisäarvoa joukkueelle. Tämä on iso haaste, mutta on kyllä loistavat fiilikset tällä hetkellä, kommentoi Heikkilä siirtoaan.

Loistavat fiilikset. En malta odottaa että treenit alkaa taas tammikuussa. Joulukuussa tutustuin seuraan, mutta tunnen Simon ennestään myös nuorisomaajoukkueesta, missä hän on valmentanut minua. Henkilökohtaisesti haluan pelata mahdollisimman hyvällä tasolla ja auttaa joukkue uudelleen Suomen mestaruuteen ensi kaudella, kommentoi Rahimi.

Myös SJK:n päävalmentaja Simo Valakari odottaa yhteistyötä uusien pelaajiensa kanssa.

Olen tyytyväinen molempiin uusiin kiinnityksiin. Heikkilä tietää mitä voittaminen vaatii ja hän haluaa vielä urallaan eteenpäin. Hän sopii hyvin meidän joukkueen tavoitteisiin. Rahimi on erittäin potentiaalinen hyökkääjä. Paljon erityisavuja ja hän voi pelata vielä korkealla tasolla, kovan työnteon kautta, kommentoi Valakari uusia valmennettaviaan.

Heikkilän ja Rahimin sopimusten myötä SJK:lla on kasassa 22 pelaajasopimusta kaudelle 2016. SJK on aloittanut jo joululoman ja palaa harjoituksiin koko joukkueen voimin tammikuun 4. päivä.

Tapio Heikkilä (vas.) ja Youness Rahimi (oik.) siirtyvät SJK:n paitaan. Kuvat Juha Tamminen.

Puolustaja Tapio Heikkilä

Tapio Heikkilä on 25-vuotias keskuspuolustaja, joka on pelannut Veikkausliigassa 157 ottelua ja tehnyt 12 maalia.

Tapsa lempinimellä tunnettu Heikkilä, pelasi juniorina Espoon Palloseurassa ja FC Hongassa. Hän debytoi Veikkausliigassa Hongassa kaudella 2008 ja nousi avauskokoonpanoon kaudella 2011. Heikkilä pelasi 30 ottelua ja onnistui maalinteossa peräti viisi kertaa. Seuraavalla kaudella Heikkilä toimi Hongan kapteenina ja pelasi täydet minuutit kaikissa Veikkausliigan ja Suomen cupin otteluissa. Honka jäi liigassa seitsemänneksi, mutta juhli Suomen cupin voittoa. Heikkilä siirtyi HJK:hon kaudeksi 2013 ja pelasi täydet minuutit lähes kaikissa otteluissa. HJK juhli mestaruutta kauden päätteeksi. Heikkilä kuului avauskokoonpanon pelaajiin myös seuraavalla kaudella, jolloin HJK eteni myös Europa Leaguen lohkovaiheeseen. HJK voitti Veikkausliigan ja Suomen cupin.

Viime kaudella hän pelasi HJK:ssa 27 ottelua. Heikkilä on pelannut lukuisia poikien ja nuorten maaotteluita ja myös yhden A-maaottelun.

Tapio Heikkilä HJK paidassa. Kuva Juha Tamminen.

Laitapelaaja Youness Rahimi

Youness Rahimi on 20-vuotias, Helsingissä syntynyt hyökkääjä, joka pelasi juniorina FC Kontussa, PK-35:ssä, HJK:ssa ja FC Hongassa.

Lempinimellä Junnu kulkeva Rahimi, teki Veikkausliigadebyyttinsä Hongassa kaudella 2012. Hän pelasi Hongassa kolme kautta liigaa. Otteluita kertyi 33 ja maaleja kaksi. Honka ei saanut liigalisenssiä ja Rahimi siirtyi viime kaudeksi HIFK:hon, jossa vastuuta tuli enemmän. Rahimi pelasi 25 ottelua, teki yhden maalin ja oli järjestelemässä useampaa. Ehkä parhaiten katsojien mieleen jäi komea kantapääsyöttö Pauli Kuusijärven viimeisen minuutin voittomaaliin Interiä vastaan.

Rahimi on pelannut sekä laidalla että kärjessä. Rahimi on pelannut lukuisia poikien ja nuorten maaotteluita ja hän kuuluu tällä hetkellä alle 21-vuotiaden maajoukkueeseen. Rahimi on ollut käynnissä olevissa EM-karsinnoissa neljä kertaa avauksessa ja tullut kerran vaihdosta sisään.

Youness Rahimi Suomen U21-maajoukkueen paidassa. Kuva Juha Tamminen.