123 456 7890

Virpi Hautamäki aloitti SJK-konserniin kuuluvan OmaSp Stadionin tapahtumamyynnin vastaavana syyskuun alussa. Hautamäki vastaa OmaSp Stadionin tapahtumamyynnistä, kokous- ja konferenssipalveluiden sekä konsernin työhyvinvointipalveluiden kehittämisestä. Näillä toimilla tuetaan pitkäjänteisesti seuran urheilupuolen toimintaa.

Aiemmin Hautamäki on toiminut myyntijohtajana Wasaline-laivavarustamossa, jossa hän vastasi kolmen vuoden ajan Wasalinen yritys- ja konferenssiasiakkaista. Ennen Wasalinea hän toimi 15 vuotta Pohjanmaan Expo Oy:n projektivastaavana.

Olen todella innoissani, että saan olla mukana viemässä tätä menestystarinaa eteenpäin. Näen, että täällä on tehty paljon hyviä asioita ja käytössä on Suomen upein jalkapallostadion, sanoo OmaSp Stadionin Event Managerina aloittava Virpi Hautamäki.

Haluan omalla osaamisellani kantaa korteni kekoon ja kehittää upean stadionimme käyttömuotoja, kehittää uusia tuotteita ja tapahtumia niin, että OmaSp Stadion palvelee ja houkuttelee entistä runsaslukuisemmin vieraita paikalle viihtymään, Hautamäki jatkaa.

Rakennamme koko SJK-konsernia pitkällä tähtäimellä ja meidän tavoitteena on saada oikeat ihmiset oikeisiin tehtäviin. Uskon, että Virpi Hautamäen myötä saamme mukaan vankan ammattilaisen, jolla on paljon kokemusta yritys- ja tapahtumamyynnistä, sanoo SJK-konsernin liiketoimintajohtaja Sami-Petteri Kivimäki.

Haluamme vahvistaa OmaSp Stadionin sekä Wallsport Areenan käyttöastetta ja työhyvinvointipalveluita, joiden tarkoituksena on tukea ydintoimintaamme urheilua. Meillä on seurassa isot mahdollisuudet kehittää ja saada lisää päivittäistä toimintaa ensiluokkaisiin olosuhteisiimme, ottelutapahtumien lisäksi, jatkaa Kivimäki.

OmaSp Stadion on Seinäjoella toimiva monitoimistadion, joka toimii kotikenttänä Veikkausliiga-joukkue SJK:lle. Stadionin kapasiteetti ottelutapahtumissa on 6000 katsojaa ja konserttitapahtumissa 10 000 katsojaa. Sen kahteen ravintolatilaan mahtuu parhaimmillaan jopa 1000 juhlijaa. OmaSp Stadionilla järjestetään erilaisia tapahtumia ympäri vuoden ja se toimii arkisin lounasravintolana. OmaSp Stadionin ravintolatilat ovat käytettävissä tapahtumien ulkopuolella tilausravintolaperiaatteella sekä kokoustiloina. Lisäksi siellä pystytään tarjoamaan asiantuntija- ja työhyvinvointipalveluja stadionin sekä sen vieressä olevan Wallsport Areena -harjoituskeskuksen tiloissa. Tutustu OmaSp Stadioniin tästä linkistä.

SJK-konserniin kuuluu Veikkausliigassa pelaavan SJK:n lisäksi SJK Akatemia ja jalkapallolukio, OmaSp Stadion, Wallsport Areena, W-Media & Management, DBC Seinäjoki sekä Botnia Real Estate Advisor, joka hallinnoi asunto- ja osakeomistuksia.