123 456 7890

Seinäjoen Jalkapallokerho aloitti kauteen 2015 valmistautumisen marraskuun alussa ja pelaa perjantaina 12.12. ensimmäisen harjoitusottelun. Vastaan Wallsportille tulee Jyväskylän JJK.
Ottelu potkaistaan käyntiin klo 18.00.

On hieno päästä aloittamaan pelihommatkin jo. Tässä on pari viikkoa jo treenattu ja on hyvä päästä pelaamaan jo nyt. Tietyllä tapaa ottelu on toki pelikunnon hakemista ja samalla annamme nuoremmille pelaajille näytönpaikkoja ensi kautta varten. Meillä on myös muutama nuori ja lupaava maalivahti testissä, joita pääsemme nyt kokeilemaan tositoimissa, kertoo SJK päävalmentaja Simo Valakari.

Tällä hetkellä ei vielä treeniringissä ole mukana SJK:n kaikkia sopimuspelaajia, silä esimerkiksi ulkomaalaispelaajat lomailevat vielä kotimaissaan ja palaavat riviin vasta tammikuun 5. päivä, jolloin aloitetaan treenaaminen koko joukkueen voimin. Ainoastaan loukkaantumisesta kuntoutuva Wayne Brown on ulkomaalaisista mukana treeneissä.

Treeneissä on ollut myös paljon omia kasvatteja, joita katsastetaan tulevaa kautta silmällä pitäen.
Perjantain otteluun SJK lähteekin nuorella ryhmällä ja mukana on myös muutama testipelaaja.

Myös vastustaja JJK lähtee testaamaan pelaajia perjantain ottelussa. Ykkösessä viime kauden tapaan jatkava JJK, on jo tuttu vastus SJK:lle ja JJK onkin vieraillut säännöllisesti useampana talvena Seinäjoen Wallsport Areenassa.

JJK tulee Seinäjoelle isolla ryhmällä, sillä Seinäjoelle tulee myös seuran B- ja A-juniorit, jotka puolestaan kohtaavat lauantaina 13.12. SJK:n vastaavat ikäluokat. Siten Wallsportissa onkin paljon katseltavaa tänä viikonloppuna.

SJK – JJK perjantaina 12.12. klo 18.00.
Liput 5 euroa, kausikorteilla ilmaiseksi (sekä kauden 2014 ja 2015)

B-juniorit kohtaavat lauantaina 13.12. klo 17.00 ja A-juniorit klo 18.30. Lauantain peleihin ilmainen sisäänpääsy.

Tervetuloa Wallsportiin!

Nuori puolustaja Joona Ala-Hukkala on yksi omista kasvateista, joka nähtäneen kentällä viikonloppuna.