123 456 7890

Suursuosikki B-junnujen vieraaksi
Vuodesta toiseen voidaan HJK laskea erääksi suosikeista sarjassa missä hyvänsä. Seuran perinteet ja työn taso velvoittavat siihen. Niin myös B-junioreiden SM-sarjassa, joka jatkuu lauantaina TP-Seinäjoen osalta Wallsport Areenassa.

Kotijoukkue otti viime lauantaina varaslähdön sarjaan joutuen kuitenkin tyytymään tasapeliin sarjanousija Tampereen Pallo-Veikkojen kanssa numeroin 1-1 (1-1) Aleksi Ahteen komean tykityksen oltua pisteen arvoinen.

Tulos oli varsin oikeutettu, sillä vielä päivää ennen ottelua TP-Seinäjoen valmentajat, Ismo Koskela ja Jukka Metsä-Ketelä, olivat tyytyväisiä joukkueen terveystilanteeseen, joka oli suorastaan erinomainen. Yksi yö kuitenkin muutti kaiken ja lopulta miltei koko alakerta joutui remonttiin.

Sivuun päätyivät Antti Viita, Sami Viljanen ja Tommi Kukila. Näin kaikki se, mihin peli oli perustettu romuttui kerta heitolla. Siinä valossa pistekin maistui, mutta enemmänkin oli tarjolla.

Viime kaudella TP-Seinäjoki avasi kautensa juuri HJK:ta vastaan häviten niukasti 4-3, vaikka pari tilannetta puhuttikin kovasti jälkikäteen. Jossittelu ei kuitenkaan asioita auttanut ja näin vieraat veivät pisteet mukanaan. Sen sijaan vieraskentällä nuoret oranssinutut onnistuivat ottamaan pisteen lopulta SM-kultaa juhlineelta Klubilta.

Jostakin ihmeen syystä TP-Seinäjoki on vuosien saatossa pärjännyt oikeastaan yllättävänkin mukavasti HJK:ta vastaan. Sopii toivoa, että sama trendi ja yllätyksellisyys jatkuu edelleen.

Ottelu alkaa Wallsport Areenassa klo 14.30. Tervetuloa kannustamaan nuoria pelimiehiä!