123 456 7890

Suomen alle 21-vuotiaiden maajoukkue kohtaa tiistaina 6.9. klo 19.00 Saksan EM-karsintaottelussa Seinäjoen OmaSp Stadionilla.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun Seinäjoella pelataan jalkapallon virallinen EM- tai MM-karsintaottelu. Miesten A-maajoukkue ei ole pelannut Seinäjoella vielä koskaan, eikä Suomen U21-maajoukkueekaan, poislukien sisällä hallissa pelatuissa KOMIA-turnauksen harjoitusotteluissa. Viimeksi Suomen U21-maajoukkue leireili Seinäjoella talvella 2014. Samalla ottelu on ensimmäinen maajoukkueottelu, joka pelataan Seinäjoen uudella OmaSp Stadionilla.

Seinäjokelaisittain Suomen joukkueen pelaajistosta mielenkiinto kohdistuu kolmeen SJK-pelaajaan, Matej Hradecky, Matti Klinga ja Youness Rahimi. Kolmikolla on useita Suomen nuorten ja poikamaajoukkueiden pelejä jo vyöllään. Viime perjantaina heistä ainoana pelasi Matej Hradecky, kun Suomi kohtasi Vaasan Elisa Stadionilla Itävallan. Hradecky pelasi avauskokoonpanossa ja tuli vaihtoon kun peliä oli pelattu 67 minuuttia.

Suomen joukkueen miehistöön ja joukkueen kuulumisiin pääsee tutustumaan Palloliiton verkkosivuilla, tästä linkistä.

Vastustaja Saksa, on lajin suurmaana täynnä huippulupaavia Bundesliiga-tähtiä. Mukana on säännöllisesti peliaikaa Saksan pääsarjassa saavia pelaajia, sekä pelaajia joilla on jo Mestareiden Liigan otteluitakin takanaan. Saksa oli päättyneissä Olympialaisissa jalkapallon loppuottelussa, jossa se hävisi rangaistuspotkukilpailun jälkeen isäntämaa Brasilialle. Tuosta joukkueesta moni pelaaja on mukana myös tässä U21-joukkueessa. Joukkuetta valmentaa Saksan entinen maajoukkuehyökkääjä Stefan Kuntz.

Saksan U21-joukkueen miehistöön ja kuulumisiin pääsee tutustumaan Saksan Palloliiton verkkosivuilla, tästä linkistä.

Karsintalohkossa Saksa johtaa lohkoa puhtaalla pelillä ja Suomi on kolmantena Itävallan takana. Suomi kohtaa vielä Saksan lisäksi karsinnoissa Azerbaidzanin ja Venäjän.

Molemmat joukkueet harjoittelevat Seinäjoen OmaSp Stadionilla jo maanantaina illalla ja ainakin Suomen klo 16.15 alkavat harjoitukset, ovat yleisölle avoimet. Saksa harjoittelee vasta myöhemmin maanantaina illalla ja jos harjoitukset ovat yleisölle avoimet, tiedotetaan siitä SJK:n somekanavilla, Twitterissä ja Facebookissa.

Liput tiistain otteluun saa ennakkoon ainoastaan Palloliiton yhteistyökumppani Ticketmastersin kautta. Lipujen hinnat ovat alkaen 17,50 � / 6,50 �. Linkki lippujen ostoon löytyy tästä linkistä. Myös stadionin ovella myydään lippuja ja portit sekä palvelut aukeavat klo 18.00. Ottelussa on auki ainoastaan OmaSp Stadionin Pääkatsomo ja Eteläkatsomo.

Suomen maajoukkueen virallisia fanituotteita on myynnissä ennen ja jälkeen ottelun OmaSp Stadionin SJK Shopissa.

Suomi – Saksa U21 EM-karsintaa tiistaina 6.9. klo 19.00 OmaSp Stadionilla.

Tervetuloa kannustamaan Suomi voittoon!