123 456 7890

Seinäjoelle tänään kokoontuva ja ensimmäistä kertaa yhdessä treenaava Suomen U21 Maajoukkue, viettää Wallsport Areenassa viikon mittaista leiriä uuden päävalmentaja Tommi Kautosen johdolla. Pikkuhuuhkajat osallistuvat samalla Seinäjoella pelattavaan kansainväliseen V KOMIA-turnaukseen ja kohtaa ensimmäisessä ottelussa torstaina 17.00 Catalonia XI nimellä kulkevan espanjalaispelaajista kootun haastajajoukkueen.

Pikkuhuuhkajat kohtaavat EM-karsinnoissa vieraskentällä San Marinon 5. Maaliskuuta, joten V KOMIA turnaus toimii erittäin tärkeänä valmistavana leirinä tuohon otteluun.

Pikkuhuuhkajat tekevät myös tiistaina 11.2. vierailun Seinäjoen naapurikaupunki Lapualle, missä he treenaavat Lapuan Patruuna Areenalla aamupäivällä klo 10.30 alkaen.

Kuten aiemmin Tommi Kautonen SJK mediatiimille kertoi (Pikkuhuuhkajat leireilee Seinäjoella 28.1.), on Suomen U21 maajoukkueen ja A-maajoukkueen yhteistyötä syvennetty entisestään ja kaikki toiminnot koitetaan saada mahdollisimman lähelle toisiaan. Siksi myös Suomen A-maajoukkueen päävalmentaja Mixu Paatelainen saapuu Seinäjoelle ja on koko viikon joukkueen mukana.

SJK:n Felipe Aspegren nähdään Suomen paidassa V KOMIA-turnauksessa.

Joukkueeseen nimitettiin lisää pelaajia

Suomen U21 Maajoukkueen paidassa pelaa myös SJK:n kannalta muutama erittäin mielenkiintoinen pelaaja, sillä mukana on SJK:n tuore maalivahtikiinnitys Ville Viljala ja puolustaja Felipe Aspegren.
Lisäksi SJK:lle näyttöjä kahdessa Liigacupin pelissä antanut Jesper Brechtel nähdään turnauksessa Suomen paidassa. Koko kolmikko on KOMIA-turnauksen ajan poissa SJK:n vahvuudesta.

Pikkuhuuhkajien kenties mielenkiintoisimmat nimet juuri nyt, on eilen uutisoidun sopimuksen Latvian pääsarjan Spartaks Jurmalaan tehnyt Mostagh Yaghoubi, sekä FC Hongan superlupaus Nnaemeka Anyamele.
Myös HJK:n tehokaksikko Robin Lod ja Nikolai Alho on syytä panna merkille, sillä molemmat ovat jo mukana kolkuttelemassa Suomen A-Maajoukkueenkin portteja.

SJK pelaajien lisäksi Pohjanmaalta mukana on FF Jaron Kevin Peth ja juuri Jarosta Ruotsin Å;tvidabergs FF:n riveihin siirtynyt Simon Skrabb.

Joukkueen numeroitu pelaajaluettelo tulossa SJK nettisivuille myöhemmin tänään.

Jesper Brechtel oli SJK:n mukana kahdessa Liigacupin ottelussa Jaroa ja VPS:ää vastaan. KOMIA-turnauksessa Jesper kantaa Suomen paitaa.