123 456 7890

Suomen U19-maajoukkueen keskikenttäpelaaja Altti Hellemaa, siirtyy SJK-paitaan. Viime kaudella HJK:n Klubi 04:sta edustanut Käpylän Pallon kasvatti, siirtyy HJK:sta lainasopimuksella SJK:n riveihin. Lainasopimus kattaa kauden 2023 ja siinä on mukana osto-optio.

Olen mielestäni taitava, luova pelaaja, ja minulla on myös aika hyvät molemmat jalat. Semmoinen box-to-box pelaaja, kuvailee Altti Hellemaa itseään.

On tietenkin hieman erilaista muuttaa Seinäjoelle isosta kaupungista, mutta kyllä mä erittäin hyvillä fiiliksillä tänne tulen. Ja täällä on todella hyvät puitteet kehittymiseen. Muutamia tuttujakin ennestään nuorisomaajoukkueista.

Toivon saavani ehjän kauden, ja että pystyn auttamaan joukkuetta parhaalla mahdollisella tavalla, pelaamaan mahdollisimman paljon pelejä sekä tietty olisi kiva saada tehojakin, Hellemaa pohtii lopuksi.

SJK:n valmennus ottaa uuden nuoren pelaajaprojektin ilolla vastaan.

Saamme Hellemaan myötä mukaamme nuoren lupaavan pelaajan, jolla on juuri niitä ominaisuuksia ja pelaajatausta, jollaisia haluamme seuraamme. Hän tulee HJK:n kakkosjoukkueesta, mutta uskomme, että pystymme täällä auttamaan häntä kehittymisessä eteenpäin. Hän tulee varmasti olemaan heti tärkeä pelaaja meidän akatemiajoukkueessamme, mutta samalla pyrkii mukaan edustuksen joukkueen kokoonpanoon. Hänellä on iän ja talenttinsa perusteella siihen mahdollisuudet, sanoo SJK:n päävalmentaja Joaquin Gómez.

Saamme hänestä uuden projektin, jonka kehittymistä tulee olemaan mielenkiintoista seurata. Annamme hänelle täällä kaiken tukemme, kuten teemme kaikkien nuorten lupauksiemme kanssa. Nyt se on hänen vastuullaan käyttää tämä mahdollisuus kanssamme, ja tulla täyttämään se potentiaali, mikä hänessä on, Gómez päättää.

Altti Hellemaa on syntynyt 25. heinäkuuta vuonna 2004, ja pelipaikaltaan hän on keskikentän keskustan pelaaja. Kasvattajaseura on TiPS, mutta sieltä hän jatkoi Käpylän Palloon jo pikkujuniorina. Altti on viettänyt Käpylän Pallossa käytännössä koko uransa, lukuun ottamatta viime kauden visiittiä HJK:n Klubi 04:n riveissä. Poikamaajoukkuepelejä on koossa useista eri ikäkausimaajoukkueista 15, ja viimeksi hän oli mukana Suomen U19-maajoukkueen EM-karsinnoissa, pelaten Färsaaria ja Israelia vastaan. Nuoresta iästään huolimatta, Hellemaalle on kertynyt pelejä Miesten Kakkosessa KäPa:n ja Klubi 04:n paidassa yhteensä jo 45 ja niissä on syntynyt 3 maalia. Hellemaa on ollut voittamassa Käpylän Pallon kanssa kahta B-nuorten Suomen mestaruutta ja yhtä hopeaa. Lisäksi C-nuorten Kai Pahlman turnauksessa Hellemaa ja KäPa saivat hopeamitalit.

Löydät kaikkien joukkueiden tulevat ottelut SJK:n nettisivujen otteluohjelmista ja kausikortit myynnissä Ticketmasterin-kanavissa sekä Torikeskuksen SJK Storessa.