123 456 7890

SJK kohtasi Hakan viimeksi kaudella 2013. Kuva Valkeakosken Tehtaankentältä.

Suomen Cupin välieräparit arvottiin torstaina 16.6. ja SJK saa vastaansa tutun vastustajan Ykkösen kausilta, FC Hakan Valkeakoskelta. SJK arvottiin ottelussa vierasjoukkueeksi.
FC Haka – SJK pelataan Valkeakosken Tehtaankentällä torstaina 23.6. klo 18.30. Seinäjoelta järjestetään kannattajille otteluun bussikuljetus.

Välierien toinen ottelupari on FC Lahti – HJK. Voittaja ottelusta Haka – SJK saa kotiedun myös finaaliin, joka pelataan lauantaina 24. syyskuuta, vielä julkaisemattomassa paikassa.

SJK ei ole vielä koskaan aiemmin ollut mukana neljän parhaan joukossa.

On tärkeää ja hienoa olla mukana Suomen Cupin välierässä. Jokainen joukkue on hyvä, joka on mukana vielä tässä vaiheessa. Hakakin on pudottanut jo tänä vuonna kilpailusta liigajengejä. Muistissa on vielä myös kovat väännöt heidän kanssaan nousukaudella, kommentoi SJK:n päävalmentaja Simo Valakari arvontaa.

SJK ja Haka kohtasivat toisensa viimeksi Ykkösessä kaudella 2013. Tuolloin kaikki kohtaamiset päättyivät tasan. Kauden päätteksi SJK nousi Veikkausliigaan, Hakan jäädessä toiseksi. Hyvässä muistissa on tuon kauden ratkaisuksi muodostunut ottelu Seinäjoen Keskuskentällä, mikä keräsi lähes 5000 katsojaa. Myös vieraspelit Valkeakoskelle ovat saaneet SJK kannattajat suurina joukkoina liikkeelle ja näin odotetaan myös nyt.

Bussikuljetus Seinäjoelta Valkeakoskelle lähtee torstaina 23.6. klo 15.00 Seinäjoen Matkakeskuksen pihasta ja lisää väkeä otetaan kyytiin OmaSp Stadionin ja Wallsportin edestä klo 15.10. Paluu samaa reittiä ottelun jälkeen. Matkalla pysähdytään lisäksi Parkanossa.

Matkan hinta on 25 euroa (ei sis.pääsylippua) ja ilmoittautuminen tapahtuu maksamalla matka Härmän Liikenteen sivuilla, tästä linkistä: ILMOITTAUTUMINEN BUSSIMATKALLE

Tervetuloa kannustamaan SJK historialliseen ensimmäiseen Suomen Cupin Finaaliin!

SJK Kannattajat Valkeakoskella kaudella 2013.