123 456 7890

Ensi lauantaille 20.3. pelattavaksi sovittu FC Inter – SJK Suomen Cupin puolivälierä siirtyy myöhempään ajankohtaan. FC Interin joukkue on määrätty korana-altistuksen vuoksi karanteeniin. Uusi päivämäärä selvitetään mahdollisimman pian, mutta joka tapauksessa se pelataan vasta muutama päivä Interin karanteenin päättymisestä.

SJK on reagoinut nopeasti ja ensi lauantaille on sovittu harjoitusottelu VPS:aa vastaan. Ottelu pelataan Vaasan Elisa Stadionilla ilman yleisöä, lauantaina 20.3. klo 13:00. Otteluennakko tulee SJK:n sivuille torstaina, ja sitä ennen selvitetään ottelun livestream mahdollisuus.

Samana lauantaina 20.3. klo 15:00, SJK Akatemia kohtaa FF Jaron harjoitusottelussa ja se pelataan OmaSp Stadionillla. Ottelu näkyy suorana Spiideo-livestreamina. Striimin hinta on 4,90€. Myös SJK Akatemian otteluennakko tulee SJK:n sivuille torstaina.

Veikkausliigakausi alkaa maanantaina 3.5. klo 18:30 OmaSp Stadionilla ja SJK saa silloin vieraakseen sarjanousija KTP:n. Löydät otteluohjelman SJK:n nettisivuilta. Kausikortit myynnissä Lippu.fi -kanavissa sekä SJK Shopissa.