123 456 7890

Jouppilanvuoren tekonurmi on edelleen jäässä toiselta puolelta kenttää ja kun ensi viikolle on luvattu huonompaa säätä, joudutaan Suomen Cupin 5. kierroksen ottelu SJK – KuPS pelaamaan Wallsport Areenassa.

Ottelu potkaistaan käyntiin lauantaina 4.4. klo 15.00. Lipunmyynti otteluun alkaa maanantaina 30. maaliskuuta.

Uusi ottelupaikka on yleisön viihtyvyyden ja pelaamisen kannalta ehdottomasti parempi, mutta koska tila on rajallinen, saatetaan ottelu myydä jopa loppuun.

Suomen Palloliitto on hyväksynyt ottelupaikan vaihdon.

Siirtopäätöstä mietittiin pitkään

Päätöstä ottelun siirtämiseen pohdittiin pitkään yhdessä Seinäjoen liikuntaviraston kanssa. Koska Jouppilanvuoren tekonurmikenttä ei ole lämmitetty ja sen toinen sivu on lähes kokonaan varjossa auringolta, on sen toinen puolisko edelleen pelikelvoton. Kenttä on kyllä sula pinnalta, mutta lumien sulaessa vesi jäätyy kentän pintaan ja kentän kumirouheeseen, tehden kentästä pelaajille vaarallisen. Siirto alleviiivaa Seinäjoen jalkapallo-olosuhteiden parannusten tarpeellisuutta entisestään. Muualla Suomessa pelit pelataan tässä vaiheessa jo pääosin ulkona.

Samalla SJK:n akatemiajoukkue Kerho 07:n Joupiskalla pelattavaksi alunperin sovitut ottelut joudutaan siirtämään Wallsport Areenalle.

Liput myyntiin ensi maanantaina

Ottelun ennakkoliput tulevat myyntiin maanantaina 30.3. ja niitä on saatavana Wallsport Areenalta sekä SJK:n verkkokaupasta.

Lippujen hinnat:
15 � (normaali)
10 � (opiskelijat, varushenkilöt, siviilipalvelusmiehet, työttömät ja eläkeläiset)
5 � (lapset 6-16 vuotta)
Ilmaiseksi lapset alle 6 vuotta ja sotaveteraanit.

Kaikki SJK Shopin kautta verkosta ostetut liput ovat kaksi euroa halvempia, eli hinnat verkkokaupassa: 13� / 8� / 3�

SJK:n erilaisilla kauden 2015 kausikorteilla otteluun pääsee veloituksetta.