123 456 7890

Porilainen MuSa tulee vieraaksi lauantaina klo 14:15 alkavaan Suomen Cupin otteluun. SJK toimii isäntänä Kakkosessa pelaavalle joukkueelle Wallsport Areenassa.

SJK kaatui edellisessä ottelussaan Jaron vieraana harmillisesti 2-1-luvuin, hallittuaan kuitenkin kenttätapahtumia. Nyt onkin tarkoitus taistella joukkue takaisin myös tuloksellisesti voittojen tielle ja kohti Suomen Cupin jatkopaikkaa.

Viimeviikkoisen tuloksen jälkeen todella tärkeä kotipeli tulossa. Tämä on kilpailullinen sarja, jossa vain tulokset merkkaavat, sanoo SJK:n päävalmentaja Simo Valakari.

MuSa pelasi aiemmin erittäin tasaisen ottelun juuri Jaroa vastaan ja he tulevat tänne varmasti yllätys mielessään. Haluavat tehdä avoimesti asioita, joten meidän täytyy olla heidän kanssaan tarkkana, muistuttaa Valakari.

SJK ei ole koskaan aiemmin MuSaa kohdannut, eikä SJK:n pelaajistakaan löydy miehiä, joilla olisi heistä kokemusta.

Lauantain vastustaja on kyllä itselleni ihan täysin uusi tuttavuus. Sen tiedän että pelaavat Kakkosessa, tunnustaa SJK:n keskikenttäpelaaja Matti Klinga.

Tämmöiseen peliin täytyy valmistautua mahdollisimman normaalisti, eli ihan kuin vastassa olisi mikä tahansa Veikkausliigajengi. Keskittyy omaan tekemiseensä, niin uskon, että silloin homma menee hyvin, Klinga jatkaa.

Viime lauantain tappio Jarolle oli kaikille meille suuri pettymys, sillä eihän sen niin pitänyt missään tapauksessa mennä. Mutta kun olemme jälkeenpäin analysoineet ottelua ja katsoneet sitä videolta, niin ei se pelillisesti ollut meiltä huono ottelu. Kaveri sai ne maalit alussa paikoistaan, eikä me saatu omista ennen loppua. Joten ei tässä auta sitä jäädä liikaa miettimään, vaan mennä vaan eteenpäin, analysoi Klinga lopuksi viime lauantain Jaro-tappiota.

Lauantaina 11.2. klo 14:15 SJK vs. MuSa Wallsport Areenalla.

Liput otteluun ennakkoon SJK:n verkkokaupasta. Voimassa olevalla kausikortilla sisään.
Lippujen hinnat: Ennakkoon 10 euroa. Portilta 13 euroa (Alennusryhmät 8 euroa, alle 4-vuotiaat ilmaiseksi).

Anniskelualue palvelee janoisia Wallsport Areenan parvella ja siten parvi on myös K18-aluetta. Alakerran kahvio palvelee normaalisti.

Tervetuloa!

Matti Klinga on noussut SJK:ssa isoon rooliin.

Uusi tuttavuus vastaan lauantaina

Lauantaina Seinäjoelle saapuva MuSa, eli Musan Salama, on täysin uusi tuttavuus SJK:n edustusjoukkueelle. Joukkue on lähtöisin Länsi-Porista, Musan kaupunginosasta ja se pelaa Kakkosen B-lohkossa. Viime kaudella MuSa sijoittui Kakkosen C-lohkossa toiseksi, oltuaan tasapisteissä sarjanousija OPS:n kanssa. Lohkovoiton se hävisi ainoastaan maalisuhteella. MuSa selvisi parhaan lohkokakkosena Ykkösen nousukarsintaan. MuSa voitti ensimmäisessä osassa Gnistanin 1-0 ja hävisi toisen samoin lukemin. Ottelupari eteni lopulta rangaistuspotkukilpailuun, jossa Gnistan oli parempi, ja nousi siten Ykköseen.

MuSa tippui Kolmoseen kauden 2013 päätteeksi, mutta nousi heti takaisin Kakkoseen. MuSa on sijoittunut Kakkosen lohkossaan nyt kahdesti peräkkäin toiseksi.

MuSaa valmentaa Matti Santahuhta, joka on entinen Veikkausliigapelaaja. Santahuhta pelasi yli 100 Veikkausliigaottelua Jazzin, Tampere Unitedin ja VPS:n riveissä. MuSan päävalmentajana hän on toiminut kaudesta 2014, oltuaan sitä ennen naapuriseura FC Jazzin päävalmentaja.

Pelaajistosta tuttu entuudestaan on aiemmin FC Interiä edustanut Blendan Miftari, sekä makedonialainen laitapuolustaja Bilal Velija, joka on edustanut aiemmin JJK:ta ja PoPaa, sekä ollut VPS:n mukana testissä Liigacupin otteluissa. Muuten joukkue koostuu nuorista lupaavista porilaisista, sekä kokeneemmista vahvistuksista. Joukkue lähti Suomen Cupiin kokeilumielellä ja pääpaino on tulevan kauden sarjaotteluissa.

Kahdesta Suomen Cupin lohkovaiheen ottelusta se on lähtenyt tappio niskassaan, hävittyään ensin Pietarsaaren Jarolle 2-0-luvuin ja paikallisvastustaja FC Jazzille rumasti 3-0-luvuin.


Juhani Ojala Suomen maajoukkueen mukana Abu Dhabissa tammikuussa.

Juhani Ojala siirtoneuvotteluissa

SJK:n puolustaja Juhani Ojala, on mahdollisesti siirtymässä ulkomaiseen pääsarjajoukkueeseen. Jos siirto toteutuu, saa SJK Ojalasta siirtokorvauksen, sillä pelaajalla on voimassa oleva sopimus kaudesta 2017. Siirtoneuvotteluiden vuoksi Ojala ei ole mukana SJK:n vahvuudessa MuSaa vastaan.

Ojalan lisäki SJK:lta puuttuu viime ottelussa loukkaantunut Richie Dorman, jonka vamma ei kuitenkaan ole alustavien tutkimusten mukaan vakava. Dorman on sivussa lähinnä varotoimenpiteenä. Lisäksi puolustaja Jarkko Hurme on edelleen sivussa viime kauden lopuksi suoritetun pienen operaation vuoksi. Hurme on pelikelpoinen viimeistään maaliskuun alussa.

Oman haasteensa kokoonpanon muodostamiseen antaa myös SJK Akatemian kaksi samana päivänä pelattavaa ottelua, kun Akatemian miesten joukkue kohtaa Suomen Cupissa porilaisen FC Jazzin Porin Karhuhallissa ja U20-joukkue JJK:n Jyväskylässä Alle 20-vuotiaiden SM-karsinnassa.

Muuten SJK:n ryhmä on terveenä ja käytettävissä.