123 456 7890

SJK:n talven ohjelma on alkanut rakentumaan ja ensimmäisenä ensi vuodelle on tiedossa Suomen Cupin lohkovaiheen ottelut. SJK aloittaa valmistautumisen kauteen 2018 kuitenkin harjoituksilla jo joulukuussa 2017. Joulukuu sekä vuosi päätetetään harjoitusottelulla torstaina 21.12. klo 18:15, kun SJK kohtaa FC Hakan Seinäjoen Wallsport Areenalla. Suomen Cupin lohkovaihe alkaa tammikuussa ja SJK:n ensimmäinen ottelu on Wallsport Areenalla sunnuntaina 21. tammikuuta pelattava SJK vs. Pallokerho Keski-Uusimaa -ottelu.

Suomen Cup alkaa PKK-U -ottelulla ja kun kyseessä on ensimmäinen virallinen ottelu, niin sillä miellellä mennään, että voittamaan lähdetään ja lohkosta mennään myös jatkoon cupissa, sanoo SJK:n päävalmentaja Tommi Kautonen.

Joulukuussa meillä on kolmen viikon treenijakso, joka päätetään harjoitusotteluun Hakaa vastaan. Tällä hetkellä vähän katsellaan ja saattaa olla, että tuossa ottelussa meillä on myös mukana muutama testipelaaja. Eli samalla katsastetaan vielä pelaajia, mutta tiedottelemme sitten lähempänä näistä lisää jos joitain testipelaajia mukana on, Kautonen jatkaa.

Meillä on myös tarkoitus pelata 2-3 kansaivälistä harjoitusottelua Seinäjoella talven aikana ja naapurimaista erityisesti Ruotsista näitä vastustajia katsellaan. Ensimmäinen ottelu pelattaisiin tammikuun lopulla ja lisää maaliskuussa. Mahdollisesti lisää harjoitusotteluita sitten tarpeen mukaan, kun Suomen Cupin ohjelmat ja jatkajat ovat selvillä, kertoo Kautonen vielä lopuksi.

Lohkovaiheessa SJK kohtaa kotikentällä Kakkosessa pelaavat PKK-U:n ja TPV:n sekä Veikkausliigan VPS:n. Vierasotteluissa kohdataan Ykkösessä pelaavat pohjalaisseurat KPV ja FF Jaro. TPV saapuu Seinäjoelle lauantaina 10. helmikuuta ja VPS kohdataan perjantaina 2. maaliskuuta. Jos säät sallivat, pyritään SJK – VPS pelaamaan jo OmaSp Stadionilla. Lisää harjoitusotteluita on tulossa ensi vuoden puolelle ja niistä tiedotetaan SJK:n kanavilla, kun ottelut varmistuvat. Päivitetty otteluohjelma löytyy SJK:n nettisivuilta tästä linkistä.

Liput Suomen Cupin lohkovaiheen kotiotteluihn ennakkoon tulee myyntiin keskiviikona 3. tammikuuta SJK:n verkkokauppaan. Lipunhinnat ennakkoon 10€ ja alennusryhmäläiset 7€ (Alennusryhmä: eläkeläiset, opiskelijat, 4-16 -vuotiaat, työttömät, varusmiehet). Liput ovelta 13€ / 10€. Harjoitusotteluiden osalta lipunmyynnistä tiedotetaan erikseen. Joulukuussa pelattavaan SJK – FC Haka harjoitusotteluun on vapaa pääsy. Kaikkiin SJK:n Suomen Cupin kotiotteluihin pääsee SJK:n kauden 2018 kausikortilla, seurakortilla sekä OmaSp Stadionin osakekortilla. Osakekortilla ei kuitenkaan ole samoja palveluita kuin Veikkausliigan otteluissa.

Kausikortit ovat jo myynnissä SJK:n verkkokaupassa ja SJK Shopissa. SJK-junioreiden sekä seurayhteistyön myötä myös JymyJussien ja SMJ:n junioreille tulevat Seurakortit, jaetaan junioreiden toimesta vuoden alusta. Myös tarkemman tiedottamisen hoitaa näistä junioreiden oma väki.

Tänä talvena SJK Akatemia ei osallistu Suomen Cupin lohkovaiheeseen ja tämä mahdollistaa nuorten pelaajien peluuttamisen edustusjoukkueen mukana Suomen Cupissa. Akatemia pelaa talvella A- ja B-nuorten SM-karsintaa. SJK:n Akatemian valmennusjohdosta ja tulevaisuuden suunnitelmista tiedotetaan lisää heti joulukuun alussa omassa tiedotustilaisuudessa.

SJK:n talven ohjelma:
To 21.12. 2017 klo 18:15, SJK – FC Haka, Harjoitusottelu, Wallsport Areena
Su 21.01. 2018 klo 17:00, SJK – PKK-U, Suomen Cup, Wallsport Areena
Pe 02.02. 2018 klo 19:00, KPV – SJK, Suomen Cup, Kipparihalli Kokkola
La 10.02. 2018 klo 15:30, SJK – TPV, Suomen Cup, Wallsport Areena
La 24.02. 2018 klo 15:00, FF Jaro – SJK, Suomen Cup, Wallsporta Areena
Pe 02.03. 2018 klo 19:00, SJK – VPS, Suomen Cup, Wallsport / OmaSp Stadion